Stan med syrran!

Idag har jag och syrran varit i stan! Vi shoppade lite och hon bjöd på fika :-) Köpte onödiga saker som jag egentligen inte behöver... men ändå ganska nödvändiga saker xD Jag såg faktiskt Paulina (paulina danielsson) i stan! Hon hade jätte höga klackar på sig, men hon kunde faktiskt gå i de x) Hon gick med någon kompis på Hötorget, men hon såg inte så road ut... xD Kanske skorna gjorde ont? Jag vet inte... I alla fall! Blev även medlem på Yves Rocher och jag fick gratis saker ifrån de... kommer även att få halva priset på alla varor den här månaden, tror jag (?)

Imorgon ska nog jag och Olle till stan, igen för mig xD Jag ska titta efter armband som jag egentligen skulle titta efter i stan men som jag inte gjorde -.- Och så kommer Linos också :D Klockan 13.00, och Olle om du läser det här, ska vi istället gå på morgonen när affärerna öppnar?


STYLISTDOCKA?!

Hjälp mig! Jag kan inte hitta vart man kan köpa en professionell stylistdocka! Har sökt på allt och alla, men hittar ingenting :-( ...eller finns det inte att köpa?
Om någon vet, så skriv gärna en kommentar!


Tralala...

Sitter och gör ingenting just nu...
Lite pic, där man även kan se mitt åkband... eller inte x)
(för de intresserade)




For the interested...

Inte bloggat på ett tag, jag vet :-) Men jag har ändå inte så många läsare... Har haft "fullt upp" kan man väl säga! Mum och jag var i stan igår och kollade efter jeans. Hittade 2 par i alla fall på JC där de har mycket rea just nu, så passa på! Köpte även 2 tröjor därifrån också... Idag har jag faktiskt varit på grönan med lillkusinen! Vi var mest på barnsidan och åkte Nyckelpigan och så... men det var roligt! Jag fick även Camilla (min faster) att åka Vilda musen! Haha vi båda skrek och hon tyckte att den var skitkul! Men Extreme vågade hon sig inte på... så det blev mest barnkaruseller. Har fixat bank och IDkort nu, så de kommer väl om någon månad -.-
Det var väl allt tror jag...!


Ena paret...

...och det andra...

...och skorna jag köpte i Skövde för de "intresserade"! (speciellt Olle)


...Tröjorna fick jag ingen bra bild på så hoppar över de!

o.O

...Idaag har det inte hänt något speciellt. Igår gjorde jag Rocky Road! Jätte god (!) är den :D Värsta sockerbomben! På fredag ska Linos hem, tror jag? Det är iaf sagt... Vi ska lämna honom, så då får vi se Riitas nya husdjur x) En papegoja och råtta :-) Linos tycker inte om de, och det kan jag förstå! Haha... han verkar vara svartsjuk säger Riita.

Hahaha, hittade dockkläder i någon låda och jag fick någon "kick" så jag klädde på Linos en massa kläder!

...Han ser ut att trivas i det va?...Ni skulle bara sett hur han gick i de där byxorna!

Fullt upptagen!

Idag har jag och mamsen varit i centrum och kollat runt lite! Köpte en ny väska och skor :-) Skorna ska jag ha inomhus i skolan... Sen har vi handlat ingredienser till att baka Rocky Road! :-P Såå jäkla gott, eller det vet jag inte för har inte smakat, men ingredienserna i receptet passar bra ihop! Kör på Leila's recept. Juste! Skulle ha berättat det först, men har också tagit kort till mitt ID-kort! Haha ni kan gissa hur den blev va? xD Haha till och med päronen skrattade åt det! Taskiga... men det blev faktiskt... ja inte så bra x) Kan faktiskt bjuda på kortet så ni får se... :-)

Hahaha vad ska man säga...?

Bara vanliga "standardskor"...

Väskan... man kanske inte ser den så bra, men det får duga x)

Linos var också med :-)

En bok på engelska lånades också...

...även ett sött överkast!

Tyra-myra Dante-vante

Idag har vi varit hos familjen Casetta på besök! Dante är så j*vla sööt så vi dog nästan, haha. Vi spelade memory och åt glass :-) Åt en jätte god lunch som Bruno (Tyras pappa) hade gjort (han är kock). Ja... det är väl det ända som har hänt idag, än så länge...! Linos tror jag stannar hos mig ett tag till :-) Han mår nog bra och bäst hemma hos mig.


Mitt hår har blivit lockigt av fukten utomhus fast Lina plattade det i förregår! "/

Taaaz!!

Vi har gjort det igen och kommer säkert att göra det igen!
Här har ni det, titta och njut :-).....

Lina gjorde om Lauren Conrad lite grann...

...och Lindsay Lohan...

...vi drog ut lite på svängarna och gjorde P!nk till..... EMO!...

...Pamela Andersson till fjortis... skit i att håret ser fejkat ut,
men de är ju fejkade ändå...


...sist men absolut inte minst...

































































EINSTEIN som... ja... vi tyckte looken passade honom ;-)

Vart har egentligen Einstein vart och grävt med tungan någonstans?

Blåsa (?!)

Haha kolla vilken blåsa (?) jag har fått efter jag ätit mat! Hur kom den dit tro...?


Kolla skillnaden på min och Linas läppar!

Hemmakvällar med Lina

Hej! Igår var jag och Lina med varandra, och vi bestämde oss för att sova över hos varandra över helgen. Men det gick ju inte eftersom jag har Linos här :-) Idag har vi köpt lite godsaker till ikväll! Bland annat kyckling till middag, chips och choklad... ja, ni kan se här!


Mycket goda saker!...

Taaz igen

Haha är jag jobbig som lägger in en före/efter bild igen? x) Jaja, här jag har bara "fräschat upp" hennes utseende en aning...!


Hon ser ut som en flygvärdinna btw, i alla fall på efter bilden.

Taaz

Kolla hur coolt jag har gjort om en tjej på taaz.com! Tycker att hon ser jävligt häftig ut ;D Håret ser kanske lite crazy ut, men det passar in till sminket och så tycker jag!... Lite Pink style över det hela kanske?



Chill drill

Har nyss bakat en Tigerkaka! Gick nyss och tittade till den och jag brände mig -.- förvånande va? Nej men bara på kanten... inte mycket! Hoppas den blir god :-) Har duschat Linos, och senare ska jag till farmor, det är dagens planer! Plus att äta tigerkaka :-P

Igår var jag med Linaa den finaa! Vi chillade mest... som vi brukar göra :D Vi, eller NEJ, Lina "bakade" även 5 minuters kola! Hon är så duktig :-) Fast det blev så mycket kola att vi inte orkade äta upp allt... hehe... Jaaa... det var väl det ända! Hare gött!


100% The grudge, or what...?

Läs inte rubriken!

Helloj! Begravningen i Hjo var sorlig (såklart) Kändes konstigt att en död kropp låg i en kista rakt framför en... och det var ju redan så jätte sorligt, men då sätter begravningsgubbarna på jätte sorliga visor i högtalare så det blir ännu ledsnare!... Jag var inte såå jätte ledsen för jag hade bara träffat min moster en enda gång, men alla andra storgrät och så :S Nej usch, inte roligt... och det är heller inte sista gången man ska på en begravning :-(

Aja, shopping blev det i alla fall i Skövde där vi bodde på ett hotell :D Köpte skor som sagt, en kjol, strumpbyxor, och en kortare "trekvarts" tröja ^^ Köpte även en konstig hårklämma på Åhlens. Bilder på allt senare... Olle har kommit hem! Mycket kul, och jag längtar bara till Grönan jag -.- Fan vi måste pallra oss dit och till staan!


Hehe för ett tag sen gjorde jag en liten "tröja" till Linos :D... Det var faktiskt kallt!

Mjaa

Helloj! Få se om jag ska vara med Olle idag :-) Då ska jag se om hon blivit något brun eller ej! Det tror jag... brunare än mig i alla fall -.- Aja bye!




Begravning i Hjo

Hello! Imorgon ska hela familjen åka till ett hotell där vi ska övernatta i 2 nätter. Begravningen för moster är på fredag tidigt på morgonen. Det kommer såklart bilder och så senare :-) Ska förresten köpa strumpbyxor till klänningen jag ska ha på mig... Och jag ska kolla efter ett par klackskor också! Ja... Linos åkte hem nyss... Men vi hörs om några dagar!

Övrigt:
Linos blev dålig för ett par dagar sen. Han började darra mycket och var nedstämd, så Riita kom. Hon började klämma på hans "böld" på ryggen, och *plopp* så kom det ut en massa var :S Så hon tömde ut allt och vi gav Linos värktablett och då blev han plötsligt bra! Så det var den som gjorde ont, för den tryckte på säkert "/ Aja, nu mår han bra i alla fall :D


Titta! Jag håller i Eiffeltornet! Eller...?

He's back!

Linos kom hit nyss! Riita behövde ändå hjälp med honom så... varför inte? x) Äter glass som vanligt :-P Linos får också smaka :-) Sen har jag gett honom lite korv, han vill inte äta mat alls... kanske beror på det varma vädret? Inte ens jag har lust att äta xD Bara sallad. Ska ta och fixa det där jäkla bankkortet! Imorgon där med basta! xD

Övrigt:
Linos har en liten "fettklump" på ryggen, och Riita berättade att hon bara hade klämt lite på den och att det då hade sprutat ut svart var :S Äckligt va? Sen senare så klämde hon igen och då sprutade det ut grönt var xD Lite konstigt, men jag har fått i uppgift att klämma den och rengöra det med Alsolsprit! JIPPIE


I'm walking on sunshine ooaaooo!

Jätte härligt väder idag igen :D Har suttit och ätit glass med hallon hela dagen! Haha, sen målade jag och pappa om förrådet för att det blev inte snyggt med gul färg xD Träet var för gammalt så det var alldeles för många sprickor i det. Vi målade det tillbaka till svart igen... Linos har åkt :-( Juste, till middag ska hela familjen till någonstans och äta middag ute på något gräs (?) xD Nej men vi ska äta ute i det fria iaf :-)


Haha jag la mitt badrocksband på Linos huvud,
och titta vilken söt hund man kan få!