Bergianska

Har tittat igenom lite bilder från Bergianska parken. Det var ett väldigt fint ställe men många olika växter! Jag tyckte att det var roligast att vara inne i "regnskogen" där det fanns växter som man aldrig sett förut :)

mmm äppelpaj....

Några änder åt frukter som ramlat ner...


Utan internet!

Äntligen har vi internet och TV!! Har inte kunnat blogga eller titta på TV på en hel vecka... Tänkte också visa några bilder på solnedgången, men hittar inte kamerasladden >.< typiskt! Får leta lite mer. Linus är kvar hos mig och jag har trimmat honom ganska kort, så han fryser mer nu. Beror nog också på att han är gammal. Hoppas jag hittar sladden! :)

HAHA, fick bli en bild från iPaden xD Photobooth heter programmet som får en att se så rolig ut!

 

 


Flyttbil

Idag kom flyttbilen vid 8 på morgonen. De tog alla stora möbler, packade in dom och körde iväg till lägenheten! Snart ska jag dit och fixa i mitt rum. Packade nyss ut mina kläder ur garderoben och det blev några säckar haha. Så nu står mitt rum tomt... Linus verkar lite förvirrad och stressad, hundar påverkas ju också av att man flyttar.

För några dagar sen provade jag den nya glassen - Cornetto Enigma Cookie, jättegod! :D På alla sätt. Men om man inte är förtjust i kakdeg och chokladsås så kan jag inte rekommendera den :P

Mitt rum nu.....

Flyttlådor

Igår fick vi nycklar till vår nya lägenhet :D Så idag har vi varit där och flyttat lådorna in i rummen. Vi har också ställt i ordning mat osv i köket. Jag tycker att lägenheten är väldigt fin :) Fin utsikt också över vattnet från balkongen. Igår fick Linus för första gången besöka lägenheten, och han sprang runt överallt och såg förvirrad ut haha. Men idag var han lugnare och kände sig mer hemma tror jag, så det är bra! Visar lite bilder från dagen.


Mitt rum just nu!

 

Linus vilade lite...

 

Vart är Linus...?

 

Utsikten :)


Varm dag!

Härlig väder det är idag :D Jag kunde ha min vårjacka när jag gick ut med Linus på promenad! Hoppas att det håller i sig ett tag, för det är verkligen härligt :) I skolan hade vi kundpass (som varje onsdag) och jag fick en kund som ville slinga sin utväxt, så gjorde det med hätta. Hon blev nöjd, tror jag? Det sa hon i alla fall, men hon sa inte "hejdå" när hon gick haha. Nu sitter jag och äter Ben&Jerry's half baked, mycket god! Har inga speciella läxor, förutom att vi har prov i samhälle på fredag.

Så här ser det ut i vårt allrum just nu. Rörigt haha.

Kom på att jag såg en jättestor humla idag :O






Tv-kväll

Tycker om tv-programmen på tisdagar :) Top Model, Desperate Housewives och Big Brother!





Ny hårfärg

På eftermiddagen hade vi egen hårvård, och det menas med att vi får göra vad vi vill med varandras hår (färga/klippa/slinga) så jag valde att tona mitt hår mörkbrunt :D Tänkte inte från början att det skulle bli så mörkt, men nu i efterhand så känns det inte så dåligt! Eftersom att det är en toning så kommer färgen att släppa för varje gång håret tvättas, så det är bra. :)

En bild från förra året när jag slingade håret.

Kan inte bestämma mig för vad jag tycker bäst om... men det lutar nog mot mörkt :P



Fel i bloggen

Nu gjorde jag något fel i kodmallen så nu är kommentarsfältet borta! Tänkte att någon kunde skicka koden (textarea) till mig här, men det går ju inte att kommentera. Sen har jag gjort något fel, så när man klickar på en kategori så kommer menyn längst ner och så kan man inte klicka på "Tidigare inlägg". Haha... det går bra för mig -.-

Eleven.se

I den nya lägenheten så kommer vi att ha ett badkar :D Så jag kommer nog att beställa hem några bubble bath från eleven.se, för där har man många att välja bland!


De här ser väldigt "goda" ut haha. Ser ut som glass.
Vill ha alla, men får välja någon jag ska köpa >.<

 



Design

Ändrade designen lite, men den är ful haha.
Kan ju inte ändra så mycket när jag inte har photoshop, förutom färg/text/bakgrund.
Men så får det vara så länge :)

19 mars

Idag var det en kort dag i skolan, till 11.40 så det var skönt. Men det har snöat och blåst hela dagen, så det var mindre roligt... Nu har jag bara gått igenom lite gamla dataspel som jag spelade när jag var liten, som "Lek o Lär" och "Äventyrarna Fyran" haha :P Det var roligt att spela de igen faktiskt.

Bilderna har inget med inlägget att göra, men de är från när jag var i Säby med Olivia :D oredigerade...




Min Linus

Lilla Linus blir alldeles trött av att vi springer runt i huset och packar.


Packning

Tänker börja blogga nu! Kanske inte varje dag, men när jag känner för det :) När jag får photoshop så ska jag ändra min design för det behövs verkligen!

Nu håller vi på att packa för fullt här hemma. Jag har rensat alla mina lådor och slängt det jag inte vill ha eller behöver. Men alla saker är inte packade i lådor än :P Haha, alla mina böcker fick plats i två hela flyttlådor! Det var ganska många... Sen när jag rensat ur min byrå så upptäckte jag att den inte var så ren. Hade för länge sen tappat en mjölkchokladkopp i en av lådorna, så nu fick jag rengöra! Men jag tycker att det är kul :)

Före: blää ;P

Efter: rent och fint!