La France :D

Imorgon bär det av till Frankrike! Packar för fullt... säger vi x) Idag har jag varit hos farmor och vi åt våfflor och drack kaffe :-) Sen löste vi lite korsord xD Har inget mer att skriva än HEJDÅ syns på tisdag...?

Frankrike - 24/4 - 28/4 ♥

Dreams are comig true...

Nu har jag klippt mig! Kort, kort är det (till axlarna) och jag är nöjd med resultatet :-) Jag ska snart äta... I övermorgon åker jag till Frankrike på klassresa :D Olle och Carro ska följa med, för de har ju också franska som språk :-) Den 22 maj ska jag, Olle och Vera på kryssning tillsammans! :D Guud vad kul vi ska ha det :-) Vi får bo i samma hytt också ;-) haha...


Kort card photo ...

Skoja bara det där med bloggpaus... eller det kanske blir en, men först vill jag lägga in lite bilder :-) Jag funderar på att klippa håret ännu kortare, klippte mig nyss. Innan France så skulle det vara fint :D och + att färga det mööörkare ;-) Look at the pics och se vad ni tycker -->

Så här ser håret ut nu:

This is the new look (?)

Jag tycker själv att jag passar mycket bättre i kortare! :-)

Home

Nu är jag hemma från promenaden! och jag har tagit bilder på Linos som jag sa :-) Fast de är inte så bra vinklar, för han var inte precis still... Han kan också röra på sig kan jag lova!


Bonjour!

Goddagens! Idag har jag och Linos bara slappat... Gästerna har stuckit och Lina kommer snart :-) Hon ska sova här också! Kanske blir det en filmkväll? Maybe :-) Måste köpa lösgodis (det slår det mesta) Ska ut med hunden som sitter brevid mig här... har trimmat honom och lägger in bild efter prommisen!

den 16 april

Idag har det inte hänt något speciellt i skolan... men efter gick jag till farmor, och det var roligt att se henne igen :-) Imorgon kommer Linos! Han ska vara här över helgen ^^ På lördag kanske Lina kommer hit också :D Det ser jag fram emot, hare bra!


Kall dag idag

Fårlåt, men vi har inte hunnit ladda över alla bilder från resan... så de får komma lite senare "/ Dagen har varit kall, med lite solljus ibland :-) På fredag ska jag Olle och Vera vara med varandra, och jag ska köpa GLASS då också! Som om jag inte har ätit tillräckligt på Cypern... Jaja, har inte så mycket mer att skriva än Hejdå :-)


En björk...

Home sweet home

Jag är hemma! Hemma, hemmaa :-) Jag är skit trött och det ska bli sjukt skönt att få sova i sin egen säng! Sängen på hotellet var jätte hård :S Jag får skriva mer imorgon och lägga in pictures :-)

Glasses!

Köpte solglasögon på H&M för 60 spänn! Snygga och billiga :-) Olle tyckte att de var fina på mig, så ja... jag köpte de då :-P


Morbus Raynaud

Jag har under hela vintern haft vita fingrar när jag varit utomhus och kommer in. De har till och med blivit lila en gång... Vi pratade med en läkare och vi kom fram till att jag hade sjukdomen Morbus Raynaud. Den är ärflig (min farfar har den) och den är mycket allvarlig. Nej, jag skoja bara x) Den är inte allvarlig, MEN den kan bli det om man har tajta ringar på sig... typ. Sjukdomen går inte att göra någonting åt, men jag kan hjälpa blodcirkulationen lite. Jag kommer inte dö eller nåt sånt om ni tror det, så ni kan vara lugna xD


Den här gången var jag bara ute och fotade i kanske 10 minuter...



Roliga bilder x)

Här är lite roliga bilder jag tog på mig nyss xD "Den flummiga Johanna"



New things

Halloj vad skoj! Sitter och äter lunch här... Just nu är vädret inte så trevligt - gråmulet, ingen sol -_- Men imorgon blir det fint! :D Det är bra för då kommer flygresan gå bra! Hoppas jag... Hoppas inga fåglar kommer att sugas in i motorerna som det gjorde i ett plan för ett tag sen :S Nej... tror inte det. Hoppas jag... x) Idag köptes det en ny plattång och en UV-lins till kameran :-) Den ska skydda den vanliga linsen och göra så att bilderna blir lite mer ljusare och klarare :-) Plattången var... inte så jätte bra, men den funkar!


Netonnet:
OBH Nordica - 420 kronor
HOYA HMC UV-lins - 239 kronor

Solljus överallt

Jag "lekte" lite med olika solljus, och så blev det den här bilden :-)



Godissugen

Blodsockret sjunker... måste äta godis!



Skuggspel

Har egentligen inget speciellt att skriva... men på måndag åker vi till Cypern :D Klockan 08.00 går planet -_- så måste gå upp väldigt tidigt. Fast en sak suger... jag kommer inte kunna bada, sola och steka i solen... Jaja. Har laddat ner lite nya låtar till min mp3 så jag har lite att lyssna på i planet :-) Ska ta en massa kort också ^^ såklart -_- Men jag skriver mer imorgon!


1 april

Idag är det första april! Och då måste man ju luras lite ;-) Jag vet inte om jag ska klippa mig imorgon... får se! Idag så var jag och Olle med varandra :-) Vi köpte energidryck, och lite "nyttigt godis". Den godaste var en torkad jordgubbe med vitchokladöverdrag... mums ^^ Ska ta och köpa en stooor påse med bara naturgodis någon dag, för det är så jäkla gott! Lika gott som Lindt choklad *dregglar*. Byebye för idag!