-.-

Sitter ner på en stol och hör regnet forsa utomhus. Vackert skrivet va?! Skoja... Idag hade vi idrott i skolan, trodde jag skulle få vita fingrar men icke sa nicke! Vi rörde på oss så mycket! Hmm... vill verkligen se Final Destination i 3D! Gosh...


En gammal bild på frost jag tog förra vinter :-) Jag måste få upp fotointresset jag hade då "/

...

Hello min tråkiga blogg :-) Idag har det inte hänt något speciellt in the school... Men efter skolan så gick jag Olle och Carro till centrum och kollade kläder med mera! Carro köpte en t-shirt/tröja/blus vet inte vad jag ska kalla det men den var fin :D Detta har jag iaf köpt hem från H&M.

P.s. Jag vet inte om jag kan bli bättre på att blogga... bara sämre skulle jag tro -.-


TJOLEJ!

Tjabba! Idag hade vi NO-bajs, då vi fick kolla på olika saker i ett mikroskåp! Olle hittade en insekt med en massa spindelnät på vid ett fönster. Haha och den såg riktig läbbig ut :S Vi har fått vårt nya projekt som heter "Expedition urtid". Man ska skriva om urtid och nutid blahablaha. Istället för att skriva om det för hand, kommer jag att blogga om det! Wihoo! :D Så här får ni länken till bloggen... :-) Har inte fixat någon speciell design men det kommer!

Expedition urtid

HAH

Hehe var bara tvungen att lägga in lite "fula" miner på Kissie, eller Alexandra när hon var på The Voice -.-






Vart har den "fina" Barbien tagit vägen...? x)
Hur kan man göra så många miner btw?

Smile :D

TJOHOO har tagit bort tandställningen! Tog nästan 1,5 timme :S Nee kanske 1 timme :-P Annars gick det bra! Keep smiling :D


Tandläkarbesök!

Idag har jag gjort något roligt... :-) Varit hos tandläkaren! Ja... hmm... inget speciellt har hänt *host* Men Linos ska hem imorgon... :-( Aja... Kanske ska börja skriva lite oftade i bloggen, men det har varit mycket skolarbete på senaste tiden. Hajdå!

Tror att det här ska beställas hem från H&M :D


Mössa - 59,50:-
Örhängen - 19,50:-
Skor - 299:-




Pluggish...

Sitter och pluggar... eller pluggar och pluggar, jag klickar runt på fakta om ångmaskinen -.- Har inte skrivit något än. Kanske ska ta och trimma Linos... får se! :-)

Fin bild på Junior :D


He's back

Nu är Linos här :-) Har duschat honom så han luktar gott nu! Riita lämnade ju honom, men hon var fortfarande sjuk sen hon kom tillbaka från Turkiet "/ Hon skulle kolla upp om det skulle kunna vara svininfluensan :S Tänk så är det det...? Om jag är smittad...? Nej hoppas jag inte på x)


Jävla gubbjävel!

När jag cyklade till farmor, så cyklar jag på en vanlig fucking jävla väg. Då kommer en gubbe och kommer mot mig när jag cyklar, och jag flyttade mig med cykeln så han kunde komma förbi, men då flyttar han också på sig så vi går på samma sida av vägen. När vi möts, så skriker han i mitt öra "DET HÄR ÄR INGEN CYKELVÄG, UTAN EN GÅNGVÄG DÄR MAN GÅR INTE CYKLAR!!!!!!! KAN INTE UNGDOMEN FATTA DET NU FÖR TIDEN?!?!?!?!" Jävla fucking gubbjävel! Du ska inte skrika i mitt öra sådär! Så jag skrek tillbaka att jag fan inte bryr mig! Inte när en gubbe som tar allt för givet att alla ungdomar är lika jävliga allihopa! :@ Nej då blev jag upprörd. På hemvägen sen så kollar jag om det finns några skyltar där det står att cyklar inte får köra där jag körde, fanns det det då? NEJ!  Sura gubbjävel...

Linos

Jag saknar min Linos... :(

Hemma

Sitter här hemma och försöker skriva ner första meningen på den skrifliga uppgiften vi fick på projektet -.-... Är hemma idag eftersom jag ska till Tandregleringen. Jag har ännu inte börjat på boken x) Men ska ta och göra det så fort jag får tid!

En trollslända! Överdrev kontrasten så man kan se färgerna bättre ^^


Boken...

Baksidan på boken:

Det är vinter och kallt. Ewert Grens har trettiotvå olösta fall på sitt bord. Hans älskade Anni ligger dessutom svårt sjuk. Men när en död kvinna hittas i en *kulvert under S:t Görans sjukhus får han lägga allt annat åt sidan.

Samtidigt står plötsligt fyrtiotre barn, som talar ett främmande språk, i polishusets entré. Ewerts kollega Marianna Hermansson dras in i en uppslitande brottsutredning som sträcker sig utanför Sveriges gränser.

Två mänskliga fall måste lösas och tillslut tvingas Ewert Grens och hans kollegor ner under Stockholms gator för att söka en mördare. Till en värld där människor lever sina vardagsliv i tunnlarna, en värld de inte visste existerade.

*Källargång/tunnel

Beställt!

Hade beställt en bok från Pocketklubben.se, den var gratis, gratis frakt etc. Men när jag får hem den så får jag i alla fall en faktura och att jag helt plötsligt prenumererar på deras böcker (?) Blev mycket irriterad x) Så skickade ett e-postmeddelande till de att jag genast vill säga upp min prenumeration. Usch på dom!

MEN jag troor att boken är gratis, och... den är mycket bra! Den heter Flickan under gatan, en deckare som jag tycker om :-) Ska läsa den ikväll!


Skolbajs

Ännu en skoldag avklarad... Projektarbete jobbas nu för det mesta, men jag tycker bara att det är kul. Ännu roligare blir det när vi får bygga vår uppfinning :-) Sitter och äter Marabou Frukt och Mandel som jag köpte efter skolan xD Ville ha Marabou Sommar som Sanne bjöd på idag, men den fanns inte :-( Aja ska gå in på facebook nu och ta hand om mina små gubbar där! (ett spel)

Hmm... funderar på att klippa mig såhär kort igen... eller klippa får frisören göra x)


Hiss&Diss

Hehe ska köra en liten "hiss och diss" grejs!

 

H&M's ögonskuggor... suger verkligen! Köpte en liiten ögonskugga där för inte länge sen och den har redan smulat sönder fast jag bara duttat lite med en liten borste! BU!

 

Svårt att gå i klackskor... jag har i alla fall det problemet -.-

 

Skolans kött... är hur äckligt som helst! Idag fick vi t ex. pastasallad, man hör ju till och med på namnet PASTAsallad, men den bestod av 90% griskött...

 

Kommer inte på något... JO! Läskdrycker... är mycket gott efter skolan! Energidryck och Coca-cola is the shit :-)

 

Sen självklart, pommes frites... behöver jag skriva mer?

 

 


Klackskogång

Idag har Olle varit hos mig och vi har provat gå i klackskor som jag i alla fall är jätte dålig på att gå i xD Vi spelade in varandras gång och jag tycker att Olle både kan gå inomhus och utomhus med de :D Sen har vi spelat Guitar Hero och jag tror att Olle behöver lite mer övning xD Men det var faktiskt första gången hon spelade det så det var ändå bra :-) Jag ska nog inte lägga in hur vi gick, det vill nog ingen av oss x) Men detta klipp lägger jag in på en "mycket vältränad" kvinna... :-P

Kolla i slutet när hon hoppar upp och ner xD