Bilder i sunshine



Humla in action x)



Har fler bilder, men bjuder på dessa just nu :-)

Soldag

Helloj! Igår åt jag värsta goda maten! Salladsgrejs och marinerad flintastek. Till efterrätt blev det fruktspett med hemmagjord vaniljglass! Mmm... Idag ska jag nog... vet inte? Slappa tror jag och kolla lite på matten :-) Ha en härligt solig dag!


Tvätt som torkat utomhus luktar godast :-)

CITY

TJA! Idag har jag varit inne i City med Olle :D Haha vi åkte i en rulltrappa där det stank piss, och Olle fick en kväljning! xD Och jag garvade såklart -_- Sen gick vi runt runt och letade shorts, fotsalt och lite allt möjligt. Köpte "en hemlig påse" på Body Shop för 50 kronor! Fick en bodyspray, bodylotion och shower i lukten Mandarin. Sen fick jag också med en jätte mjuk handduk med i påsen :-) Olle köpte även en påse, men hon fick inte lika många saker i som jag fick :-( En parfym, bodyspray och handduk fick hon. Det ska jag i alla fall ge till mamma i morsdagspresent! + ett kort. Annars så köpte vi pommes och glass! Glass, sol och stan = SOMMAR :D


Detta till mamma

Fotsalt köpte jag och vi fick gratis fotlotion i Body Shop :-)

Ansiktsmask

Jag tog på en ansiktsmask i Lavendel och den luktar jätte gott! Haha jag råkade skrämma pappa med min lila mask xD Man får vara försiktig...


Tomato

Haha hittade förresten den här tomaten bakom vår mikrovågsugn. Den är inte möglig och svampig eller något, utan den har bara krympt eller soltorkat!



OOO

Sorry, min dator fungerade inte tidigare... men nu gör den det! Som sagt, inget speciellt har hänt idag. Men tomorrow ska jag och Olle in till stan och kolla runt lite :-) Kommer att bli jätte fint väder! Mmm... ska nog köpa Ben'n'Jerrys.
Juste, Morsdag på söndag! Vet vad jag ska köpa... visar det kanske sen ;-)


Sitter här och smaskar på kryssningsgodiset!

Jag vill ha!

Lite saker jag vill ha och behöver:
En väska, just den på bilden vet jag inte.
Doftolja!
Åååh Vanilla lukten luktar såå gott :D
Ansiktslödder
och dagcreme, bra för fet hy - som min...
 


Sammanlagt blir det typ runt 500kr ...

Idrott i härligt regn+vita fingrar...

Hello vad sko-j -_- Idag har det inte hänt mycket i skolan, men idrott har vi haft ute i regnet! Det var väldigt härligt men samtidigt kallt och jag fick såklart vita fingrar :S De blev till och med lila... Nu sitter jag här och slickar och suger klubba! Misstolka det ej... x) Äppelsmak är det... klubba från båten... mm... ha det bra...!


Sytt sår

Så här ser det ut efter att pappa opererat bort pricken på armen... :S



Orientering

Hellu, idag har vi haft orientering i skolan... hur tråkigt som helst -_- Carro och jag hittade bara 3 av 20 kontroller xD haha vi suger! Men vi hittade alla 6:ornas kontroller. Sen hade Olle och jag tänkt att ta en manikyr :-) Billigt ställe finns det nära oss, så varför inte? Sitter här och äter Ben'n'Jerrys och pluggar... prov i matte nästa vecka. Hoppas det går bra! Byebye
oooh juste! xD har tagit ett till hål i örat! ...


Det var roligt ljus som föll på Linos :-)

BCool

Hittar ni på få läsare? x) Idag var jag med Olle efter skolan, och vi letade sommarjobb! Vi kanske får plats på Wayne's Coffee eller en djuraffär :-) Ska ta och skriva ett CV sen... Efter det, gick vi och köpte BCool glass i smaken "krispknäck" xD Mycket god! Sen köpte vi pommes frites, för halsen blev så kall efter glassen :S Iaf... mina naglar har blivit ganska sköra på senaste tiden, så har köpt ett medel från Apoteket :-) Sen hämtade vi också ut min salva jag ska ha på händerna i vinter... (vita fingrar).


DKNY

Här är parfymen jag köpte! De är så små och söta :-)
Fick med 2 gröna och 2 röda "äpplen".




Cinderella

Tjohoo! Kom hem igår från kryssningen... har varit roligt! Vi satt och lyssnade på fulla människor som pratade om problem och "Run Forrest" xD Det var bara en enda kille som frågade om vi skulle med till hytten, och det gjorde vi ju såklart! Skoja... x) Nej, men båten gungade ganska mycket sista dagen på båten, så vi fick ta åksjukstablett. På taxfreen köptes det mycket godis och parfym! Men min fanns inte, den var tydligen slut eller nåt, så jag köpte en annan sort! Olle har alla bilderna, så tyvärr så blir det inga på denna blogg :-) Hejdå.

KRYSSNING

Klockan 3 ska jag dra mig till Olle! Håller på att packa... Jag ska köpa en parfym i Taxfreen hade jag tänkt


DKNY - Frech Blossom

Den luktar gudomligt gott! Hoppas att den är billigare där bara... NEJ! Nu kan inte jag ta några bilder, för mamma har kameran :-( Jag får ta från Olles kamera xD Det som är roligt är att vi åker med Cinderella, och där spelar de ju in Färjan, och de kommer att spela in idag! Ska leta efter första bästa kamera xD Cinderella, here I come :-)
Ha det bra!


En tråkig lista...

Snodde den från Sanne x) Ni som har lust att läsa läser ni andra som inte orkar, skit i det xD

namn:
Johanna
piercingar: I öronen
tatueringar:
Nej... tyvärr
längd: Öhm... vet inte x)
skostorlek:
37
hårfärg: Tonat det brunare, men det ska bli ännu brunare!
önskar du att du bodde någon annanstans: Njae...
tänker du på självmord: NEJ livet är för härligt!
dricker du alkohol: Nej, men har smakat
röker du: Nej och kommer aldrig att göra
vilket schampoo använder du: Något från Yves Rocher
vad är du rädd för: Andar? xD
gillar du att tvätta: Kanske?
gillar du berg-och-dalbana: Inte sånna som snurrar ganska mycket, men annars så är det skit roligt!
har du en hemlighet: Självklart
vad är din hemlighet: Jag tycker om att skriva listor i inlägg!
vad har du gjort idag:
Varit i Kista
var det kul: JA :D
hur tidigt stiger du upp: Olika... senast klockan 10.00
gillar du att slåss: Haha inte på allvar
är du seriös: Ibland... men jag skojar mycket
vad ska du göra idag: Packa lite smått inför imorgon
vad är du allergiskt mot: Pälsdjur och timotej (gräs)
var har du ont: Nu har jag inte ont någonstans
använder du hårspray: Ja det händer
kan du stå på händer: Nej, men har kunnat!
Favoritserie:
Desperate Housewives och Family Guy is the shit!

Kista :D

Idag har vi blekt Olles hår! Blev så bra :D Brunt och fint. Sen åkte vi med bussen till Kista, och åt varm pasta på Sandys :-) Jätte gott, currypasta med kyckling, fast det var inte så mycket kyckling i... Jaja, sen gick vi runt i alla affärer och letade kjolar och shorts. Olle köpte ljusa jeansleggins men inte jag x) Hon köpte även Zinktabletter som är bra mot finnar, det ska tydligen göra så att inte nya finnar ploppar upp eller nåt. Vi köpte Vitamindryck från apoteket och godis :-) Imorgon åker vi!
Det ska bli kul! Som om jag inte sagt det några gånger... xD


mmm idag...

Hello... hittar ni på? x) Inget roligt har hänt idag HEJDÅ!

Igår

Idag har det inte hänt mycket... men här kommer bilderna från yesterday :-)


Haha Olle pantar flaskor x)

Köpte bajspåsar, och min stoora chokladbit!

Vi var inne på Plantagen...

Haha Olle kom med på en bild xD

Ååh vill ha! (Venus flugfälla heter den)

Vi tyckte att de här kaktusarna såg skit coola ut, men märkte att blommorna på var fejkade -_-

Har kaktusar ögon...?

Outlet

Kom hem från Outlet för ett tag sen! Olle och jag var där och promenerade x) Vi gick in på Rusta, Plantagen och Toys'r'us xD Roligt... Jag köpte 2 feta chokladbitar också... så har inte orkat någon middag :-P Jag tog ett par bilder, men de lägger jag in imorgon, för nu har jag ingen tid till det! hehe... den som väntar på något gott... ;-)

rubrik -.-

Helloj, sitter här hemma nu... gick hem på EA för jag jobbar bäst här :-) Regnet har öst ner så jag blev dyngblöt när jag kom hem cyklandes! Usch... men regn luktar så gott tycker jag :-) På tordag och fredag är vi lediga :D och på fredag bär det av på kryssning!! Tjohooo! Gud vad kul vi ska ha det! Vi ska parta och röja hela natten xD nee, men att vara uppe hela natten sitter inte fel ;-) Skriver later, baaaj!


Ååh katterna på Cypern var så gulliga ^^

HELLOJ!

Idag har jag duschat och trimmat Linos igen! Sen gick vi en promenad till farmor och var där. Min faster och kusin var även där :-) Vi fikade och var ute i det härliga vädret! Sååå varmt det var idag! Kunde ha kortbyxor och t-shirt :-) Men imorgon kanske det blir regn :-( Aja... Nu ska jag äta lax... Bye!


Gooott!

Äta mat!

Hello! Jag har nyss ätit bulgursallad :-) Mycket gott och nyttigt! Idag har jag och Olle färgat håret :D Hon lite ljusare och jag lite mörkare. Fast vi förväntade oss att det skulle bli stor skillnad, men det blev det faktiskt inte :-( Hon vill ha det ännu ljusare och jag mörkare xD Vi får färga om en annan dag :-) Vad annars? Jag har trimmat Linos nu så han är såå fiin ^^ Hans fejs är kvar, men det tar jag imorgon. Ska även tvätta honom då också! Ikväll håller jag på SVERIGE! Missa inte Eurovision song contest!


Riktig sommarmat = bulgursallad



Cykla

Fick nyss gå och hämta min cykel vid stationen xD Sprang dit där mamma väntade.
När jag skulle låsa upp cykeln, såg jag en konstig man gå mot en cykel som stod lite "ensam". Jag såg att han hade en tång i byxfickan, så jag tror att han skulle sno cyklar :S Men han tog inte den cykeln... sen cyklade jag till videobutiken där mamma var och sa det till henne. Men då var han redan borta... Jag kommer ihåg hur han ser ut xD
I alla fall, vi förnyade vårt medlemskapskort i videosaken, och då fick man en läsk och en påse chips! Vi hyrde eller kanske köpte (?) en film - Patrik 1,5! Ska nog se den ikväll :-)


Förlåt... det blev en snabb och dålig bild x)





En härlig fredag!

Tjoo! Idag hade vi EA hela skoldagen... jobbade med projektet då och skrev ett helt A4 papper med ord xD After the school var jag med Olle, och vi gick ut med hennes hundar och åt Hello Kittyglass ^^. Sen gick vi till centrum och kollde runt lite på skor, parfym och kläder medmera x) HÅRFÄRG! tittade vi också på till Olle, och hon köpte en! Det ska bli lite ljusare brunt nuuu :-) Och jag ska göra det mörkare, så vi kanske kommer att ha lika hårfärg...? Får se :-) Sen gick vi hem till henne och tog några kolor och ännu en glass xD Haha, tjockisar :-P Vi gick mot Lidl och köpte energidryck och flummade och rapade som bara den! xD Haha, Olle rapade en hög och stor rap! Jag lyckades inte riktigt... Tack för alla glassar och kolor och drycker Olle xD Sen gick vi hemåt :-) Det var min härliga dag i ord! P.s. Imorgon ska vi färga håret!


Linos kommer idag! Jag tycker att han ser tokig ut på den här bilden också med fjongarna i håret x)

Tjihoo

Ännu en skoldag har gått, och imorgon kommer Linos :-) Ska trimma hans kropp rejält nu inför den varma sommaren... I skolan har det inte hänt mycket nu heller, bara EA pass. Jag slapp idrotten för jag skulle till tandregleringen ju, och det gick bra :-) Han spände bara en övertand för att den var liite sned. Undertänderna rörde han inte -_- I helgen ska jag se till att färga mitt hår! Lite mörkare brunt bara, få se om det blir bra :-) Sen ska jag också ta ett till hål i örat precis över mitt gamla hål!


Bildserie på Linos <3

En liten bildserie på Linos när han bökar runt i soffan xD Han ser knäpp ut, som om han har ett anfall! Men det har han inte :-P Han kommer på fredag btw!


Haha, han är tokig!

Skola och blodprov

På morgonen tog jag blodprov. Fick tömma 4 stycken långa rör med blod xD Inte roligt... men sticket från nålen kändes knappt :o I skolan har det inte hänt mycket... men imorgon ska jag till tandregleringen klockan 14.50, så måste gå från skolan tidigare :-) En reparatör eller vad man nu säger kommer hit klockan 4. Vår TV har inte varit så snäll mot oss xD Signalfel hela tiden på alla kanaler... men nu ska han komma och fixa det :-)

När jag nästan var på min gata, åkte det en bil bakom mig, och den åkte förbi, men det var 2 killar i den som hade hög musik på och sa eller rättare sagt, skrek: "EEEHY! TJEJEN!". Men jag brydde mig inte... det luktade förresten starkt med sprit från bilen :S Sen såg jag att de stannade utanför mitt hus, och då cyklade jag en annan väg xD För jag ville inte dit när de var där... De var borta när jag tillslut kom hem :-P


Vissna blommor är också vackra...

Smoothie!

Jag gjorde en sketagod smoothie igår :-P


Ingredienser:
Vaniljyoghurt
1 apelsin
1 äpple
Blåbär
Hallon
Jordgubbar
1 msk honung

P.s. om du gillar den lite syrliga/sura smaken, pressa i lite citron!

MUMS!

Läkarbesök

Jahapp, en skoldag igen då... dagen har gått bra, och matteprovet sköts upp till imorgon :-) Jag fick gå en halvtimme tidigare från lektionen, för jag skulle till läkaren och kolla mina vita fingrar... Läkaren klämde och kände på mig överallt (inte överallt) men, men... hon tog... vet inte vad det heter, men typ någon pulskontroll då man sätter ett band på armen och trycker och pressar på en "kudde" så att bandet dras åt xD Jag hade 130 av 170, vilket är normalt sa hon :-) Sen kom vi fram till att jag har Primär Raynauds sjukdom, vilket inte är den negativaste Raynaudsjukdomen. TUR! Den negativa heter Sekundär Raynauds sjukdom, och den kan man märka att man har om tummen även blir vit, men min blir inte det!

Nu behöver jag ta en salva på fingrarna, och motionera regelbundet. Jag får INTE ha ringar på fingrarna, vilket kan leda till allvarlig blodstoppning, vilket kan leda till att man får amputera fingret... Men det är nog om man har Sekundär Raynaud.
Det finns batteridrivna fingervantar som är varma hela tiden. Skulle vilja köpa sådana nästa vinter... För det är ganska jobbigt när fingrarna blir vita. Jaja, skriver vidare om fingrarna någon annan dag!

Fortsättning...


Vårt hotells namn

Tycker att det blev en häftig bild med parasollerna som speglar sig...

Många palmer fanns det


iPod :-)

Jag fick en lila iPod i födelsedagspresent! Jag tycker väldigt mycket om den... :-)



Cypern

Lite bilder från Cypern... :-)


Colan var med mig på planet...


Solglasögon och en bok vid poolen var det man behövde :-)

De hade häftiga blommor där...

Fortsättning följer....



Bildserie...

Vi har köpt hem mat från macedonken! Pommesfrites... mmmmmmmm.....


Jag tappade pommesen... x) P.s. Jag har det där pudret på mig OLLE!

Prao sluuuut!

Praoen är slut nu! Coop var det ju jag praoade på och det var faktiskt roligt :D Men ibland kunde det bli tråkigt -.- men mest roligt! Sista dagen vi praoade (idag) så fick vi 100:- att spendera på vad som helst i affären!! :D OIHOO! och jag köpte detta:



Den där Ben&Jerry's är i smaken "half baked" och det är chokladglass och vaniljglass med cookiebitar i, och bitarna är såååå stora! De är skiit stora, kan knappt få in de i munnen! Nee skoja bara, men de är väldigt stora bitar. Men det är gott ;-)


Come back?

Vet inte om jag ska göra en liten "come back" xD Haha... har inte haft någon lust att blogga som ni kanske märkt... "/ Nu har praoen precis börjat, och jag och Olle praoar på coop nära inne i stan :D Skit kul är det! Vi får rätta till alla varor och lägga upp nytt osv. Sen får vi bära roliga arbetskläder xD Det är en orange t-shirt och ett par stora gråa "chinos" typ. Haha vi ser ut som riktiga muppar! Ska kanske ta ett kort på oss imorgon :-) Jag har också blivit mästarnas mästare på att tappa saker!! Shit, jag hann inte ens räkna hur många gånger jag tappade saker xD Allt precis allt! och jag skämmer ut mig hela tiden -_- jaja, får se hur det går imorgon :P Hare!


Halsbandet fick jag idag på posten från min moster som bor i Nyköping! Tackar :-)

...

Haha en rolig text bara...
"Life is like a dick. When it's hard, just fuck it!"