Tjugosjätte mars

Idag var farfar på besök, så försökte klippa honom! Men det gick inte så bra... har endast klippt en innan med så kort hår så inte så konstigt att det inte blev perfekt :P Men sen klippte jag pappa och det gick mycket bättre! Fasen att jag inte tog före- och efterbild! Sen åkte vi till Bolinder strand och kollade lite... Hittade även favvoyoggiyoghurten på coop :D




Trötter

Har haft ont i huvudet hela dagen och nu känner jag mig trött så skippade att gymma -_- Idag fick jag sätta på klippkappan på en kund, svara i telefonen och lära mig en ny klippteknik på praktiken! Det finns en kvinna som jobbar där som jag ibland kan störa mig jätte mycket på och ibland tycka att hon är rätt snäll. På lunchen köpte jag en t-shirt/topp vad man nu vill kalla det från H&M. Har kollat på den ett tag men inte köpt den, men äntligen gjorde jag det! ^^

 

 


Torr hy

Har köpt ett par nya jeans från Lindex och en ny ansiktskräm! Nu på vintern har jag väldigt torr hy (pannan och näsan) och har försökt hitta en kräm som återfuktar bra och inte bara torkar in snabbt i hyn. Så köpte Vichy's kräm för torr hy, men inte den som heter extremt torr hy för det tycker inte jag att jag har :P Provade den i alla fall idag och det torra är redan borta! Hyn känns fortfarande mjuk, inte stram och torr! Är nöjd än så länge!


Praktik

Förlåt, har "glömt bort" bloggen! Men ska nog börja lite smått igen... min design känns redan sååå trååååkig -_- Jag vill ha en bra gjord blogg, men jag vet ju inte hur man gör. Aja, praktik nu i två veckor i alla fall :) Praktiserar på en salong nära där jag bor så det känns bra! Det är en större salong än den förra jag praktiserade på och det är fler som jobbar där. Inga yngre frisörer, utan äldre erfarna haha.

dinsko

Hittade en söt sko på dinsko! Finns även i svart, men beige framhäver spetsen bättre ^^


299:-

Slingoooor

Jag bestämde mig för att göra slingor i håret! Ville inte ha allt för ljust hår, men det är lagom nu tycker jag :) Sen klippte frisören ur håret lite. Tyckte det var bra att hon inte tunnade ur håret alls då andra frisörer jag varit hos gör det, och det ser inte alltid så fint ut på mig :P Köpte även ett schampo för känslig hårbotten som jag tydligen har, då jag använder ett mjällschampo annars. Ett mjällschampo är starkt, alldeles för starkt för hårbottnen egentligen och därför får det motsatt effekt - bottnen blir torrare.

Håret på hjässan blev ljusare än underhåret dock...


Haircut

Sitter på datorkunskapen i skolan nuu... ska gå snart för jag och resten utav vi tjejer i min familj ska gå och klippa oss på östermalm (haha!) får se vad jag ska göra för frisyr... eller frisören då :) Ska även få färga håret om jag vill, men får se om jag gör det!

How cute?

Titta på denna Slow Loris! Fick insperation av klippet Foki la in...
Haha titta när hon slutar klia, vilken blick :'D


Roligt att den kniper ihop händerna så mycket den kan haha!


Homesweethome

"Ledig" från skolan idag. Idrotten är inställd och i bild har jag gjort klart alla uppgifter, så till den lektionen orkade jag inte gå haha. Men ska ändå jobba med mitt projekt om en hantverkare här hemma, det ska redovisas muntligt imorgon! nervigt


En ryggkliare!

Olle var här och lämnade ett heeemligt paket. Men visste vad det var när jag såg omslaget haha x) Sen låg det ett läppbalsam (yeeeeey) där!

Jag och min polare Bertil-ryggkliaren!


Bloggen

Jag har tänkt göra om min blogg lite mer, men det krävs tålamod då! Jag har en design i huvudet i alla fall... Får se om designen kommer på min blogg bara hehe :)

Alla 9:or

Kände för att spontant lägga in en bild på oss nior från förra året!



Har du det här kortet förresten Olle? :P

Hudterapeut

Igår sov Janina hos mig och det gick väligt bra! Men hon hade svårt att somna så vi spelade Nintendo till halv 12 haha x) Sen idag har vi båda varit hos farmor och åt lunch/fikade där. Men Janina fastnade alltid vid Nintendot så ja... men det är väldigt roligt faktiskt... ska nog önska mig en vit Nintendo i present :P Nu har jag skrivit Nintendo många gånger! NintendoNintendoNintendoNintendo

Visst är Nintendo fina? :)