Permanentat

Idag hade vi frisörteknik, och då fick vi prova på att permanenta! Men först behövde jag föna klart en docka som jag gjort uppklippning på. Att permanenta är inte så svårt tycker jag. Lite pilligt är det, men jag tycker om pilliga saker :-} Först ska man ta en bit hår, sen lägger man en papperslapp på hårbiten, sen rullar man bara upp det på en spole! Har tagit lite bilder på hur mitt resultat blev ^^ Imorgon ska jag ta ut spolarna och då kan jag ta kort på hur det resultatet ser ut. Kom ihåg att det är första gången jag permanentar...

 

Det här är spolen jag använt mig av:


Rainday

Idag har det regnat och regnat. Men mitt humör är på topp ändå, typ :D Igår (fredag) tog jag hem mitt frisörbälte, men glömde min docka -_- Jag tänkte ju ta kort på den och så för att visa på bloggen, men nej tydligen inte :} Linus har kommit, och han mår prima!

Kicks har fått in nya läppbalsam av Paul Frank! Förpackningarna är söta tycker jag ^^
Kanske ska ta och köpa hem någon...?




Idag har jag...

...varit i skolan. Febern gick bort på kvällen, så jag kunde gå :-} Det var tur det, för idag fick vi tvätta och styla varandras hår! Jag gjorde på en tjej som heter Sanna och hon gjorde på mig. Det var det enda vi gjorde på förmiddagen ^.^ Sen hade vi matte. Jätte tråkigt för det är alldeles för enkelt x) Än så länge känns det gymnasiet jag går i slappt, men jag säger inte nej till det!


Laxwok!

Just precis! Jag ska äta laxwok snart ^^ Det är jätte gott faktiskt om man inte är ett så stort fan av fisk, då är det bara att slänga ihop massa gott till en wok!

Idag har jag mest spelat monopol och ätit godis. Något man kan göra när man är rastlös :} Jag är jätte förkyld nu... Näsan rinner, jag känner ingen smak eller lukt och mina ögon känns tunga. Men hoppas det går över snart ^^

Jag köpte ett par stövlar för några dagar sen från Eurosko.
De kommer till bra användning när det regnar och blir slaskigt ute!


Update; Jag har feber  -_-

Idag känns det som jag levt i en bubbla.

Vi har som sagt börjat klippa på helt huvud nu, och det är mycket roligare än att klippa på en liten remsa :} Jag tror att jag valde rätt gymnasieprogram, jag tycker ju om att klippa/styla hår och så! Men jag börjar tycka att alla elever i min klass är konstiga x) Det känns inte som att jag passar ihop med någon av de... På något sätt skulle det kännas bra att plugga alla kärnämnen på distans, och frisörteknik i skolan. Men så känns det väl bara nu...

Linus har åkt hem, så står ensam kvar här nu

Haircut

Just nu klipper vi en såkallad helform på en liten hårremsa som sitter på en docka. Då ska alla hårstrån sluta vid samma punkt. Men nästa utmaning blir att klippa på en docka som har allt hår!

Så här ser det ungefär ut som vi klipper. Bild från Google.


100905

Härlig dag idag med! Det är skönt att vara ute med Linus i trädgården när det är så fint väder ^^ Idag ska jag nog ta mig ner till centrum och till farmor, får se vilken tid det blir för Linus ska kanske hem idag.

Köpte en ny body lotion av märket Dove, och den luktar såå gott :}

What a day

Har gjort en header nu, men tryck F5 om ni inte ser. Vet inte om jag blev nöjd med den, men det får vara så nu! Idag skulle jag tvätta Linus, men på något vis gjorde jag inte det... så tvättar honom imorgon ^^ Vädret har faktiskt varit bra idag, soligt och det blåste inte kallt. Hoppas det håller i sig ett tag framöver. Snart börjar en ny skolvecka, men nu har jag bara gått två veckor i gymnasiet :} Ha en trevlig kväll!