.

Kan ni tänka er att det här var Kissie? xD


...inte snyggt någonstans...

O&C

Idag har jag varit med Olle och Carro :D Vi gick till thaiaffären och köpte en massa gott! Sen gick vi till mig och hoppade studsmatta hela dagen, fast vi eller jag försökte att få igång Guitar Hero, men nu efter att de har gått hem, så kom jag på att jag inte hade i kontakten till Guitar Hero, och jag behövde ta ur "modulen" till Singstar! -.- Aja ni får komma en annan gång och spela och sjunga x) På torsdag ska alla 8:or (bajs på de) och 9:or på museeum! Vi har valt Stockholms statsmuseeum, tror att det kommer att bli intessant... deet fanns typ bara tråkiga att välja mellan och det valet lät bra ^^


Mogis!

Haha Olle kolla här då xD Vad håller hon på med...?

KOLLA MOT SLUTET PÅ DEN HÄR! HERREGUD!

...och efter "dansen" låtsas hon som ingentinghade hänt...

Muffinbak!

Har nyss bakat minimuffins som blev lyckade :D Jätte goda är de och så söta ^^



Soffsittare

Sitter i soffan nu... x) Skolan flyter på som vanligt... På torsdag ska 9:or och 8:or på museum, vi får välja mellan 4 olika. Vet inte vad jag ska ta :S Det händer inget intressant i mitt liv just nu, så det blir inga intressanta inlägg xD Men det får ni leva med!


Lilla plutten<3

The boring list again...

VAD TÄNKER DU PÅ NÄR DU HÖR ORDET?
Grönt: ...gräs?
Sockervadd: äckligt sött
Ost: ost x)
USA: The town of fashion
Sex: Siffran eller det andra? :o
Frukt: äpple
Alkohol: härligt full
TV-shop: dålig reklam
Pyssel: dagis då man pysslade mycket
Skräckfilm: WOHOO roligt!
Kusin: Nyköping
Skitfilm: The day after tomorrow
Humor: flumm!
Paris Hilton: blondin #1
Dricka: Powerking
Jesus: någon som kunde gå på vatten?
Doft: parfym
Julen: Kalle anka på tv!
Varmt: Thailand
Pizza: Sliskigt gott :-P
Blod: emokid
Skönt: hmm ;-)
Begravning: 10 juli
Gott: pommesfrites
Bröllop: tills döden skiljer oss åt...
Kärlek: vackert
Mardröm: mörkt
Sommar: varmt ibland
Äckligt: riktiga pälskläder
Djurpark: Kolmården
Härligt: utomlands
Vinter: vit som snö!

POWER

Skolstart suger, för vi har tråkigt träningsläger bajs -.- det är enkla saker men tråkiga x) Olle jag och Sanne tog många roliga bilder igår där vi typ hoppar flumgalet på min säng xD Men de får stanna utanför bloggen :-P Idag köpte Olle och jag 4 energidrycker men vi drack en, för den andra ska vi spara till brännbollen imorgon :-) Måste ju vara pigga då ju! Sen satt vi på olika gungor och pratade om sprit xD Imorgon kommer Linos! :D Ska köpa lite godis till honom :-)


HAHA kolla vad stora vader kvinnan har! Det är typ en "kyrkgumma" som pratade historia i en kyrka när vi var i Skövde :-P

Mika

Haha videon är lite sjuk x) Men kul att han bjuder på sig själv ;-)


Fanns inte bra upplösningar på denna video till bloggen... men då gör vi så här istället! (Klicka)

Roligt

Ibland är det roligt ibland inte.

OUT!

Ska gå till thaiaffären med Olle idag, vi ska också rasta Junior på en stor äng så han får springa och ha kul! :D



En rubrik

Idag vet jag inte vad jag ska göra... förutom att gå på gym, men det är senare mot kvällen. Jag gymar för min rygg, min Naprapat ville det så då får jag lov att göra det x) Igår var jag på massage med mamma hos någon kvinna. Hon hade ett eget litet "hus" där hon masserar brevid hennes riktiga hus som hon bor i. Det var lite... hmm... det kändes inte som en massagemiljö precis :-S därför kunde inte jag slappna av som man tydligen ska göra x) Sen så ville hon att jag skulle vända huvudet på ett konstigt sätt åt olika håll och jag fattade inte, så det förstörde stämningen ännu mer -.- så hon höll på och visa hur jag skulle ha det i evigheter... jag gillar bara inte massage på något konstigt sätt, att någon annan "främling" gör det också.

Keep it silence...

Jag är jätte sugen på att se den här filmen!
Trailern är jätte spännande och så... får ta och hyra den!
Vill någon vara med och så den tro?



Det är också coolt att se hur de har gjort hennes mask och så... det är typ vid 3:25

"If you se her in your dreams, be sure you never ever scream. If she finds you, remember this. There is only one thing that can save you... Silence... ssshh...!"

Today's programme

Idag ska jag antingen till farmor eller så ska jag hjälpa pappa med en trappa han ska bygga -.- Skolan börjar på måndag... BUHU! Men liite skönt ska det bli att börja i 9:an :-) Har inte så mycket mer att säga än Hejdå!

En varm dag

Idag har jag bara farit runt med pappa i olika matbutiker xD Jag har köpt en massa gott, men jag har börjat tröttna på det nu för jag har ätit för mycket gott på sistone... Det blev kakor, Lindt choklad, tuggummi och så har jag fått 4 stycken Tobleronepaket av farfar som varit på kryssning till Finland :-P Äckliga saker jag köpt egentligen, men gott! Hehe... sen har jag köpt jordgubbscider... kommer du ihåg Olle?


Nu kanske ni tror att det är alkohol i, men nehe då! Hur skulle det se ut, fulla på praoen?

Många saker

Det har hänt många saker på några dagar! Först så kom Riita och hennes kompis på besök med sin motorcykel, de ville träffa Linos lite... och när de skulle gå så frågade Riita om jag ville ta en tur med henne på motorcykeln! Det tackar man inte nej till! Så jag hoppade på med en stooor hjälm x) och hon sa att hon skulle köra lungt nu när det var första gången, och gjorde hon det?... Nej, hon gasade på som f*n på en låång väg, men det var skit kul :D En väldigt speciell känsla! Man måste prova det i alla fall en gång i livet :-P Sen så låtsades hon att Linos skulle åka hem, men då kröp han under bordet! Så söt, han ville inte hem!

Sen idag på mogonen så började Linos att darra och var lite nere... så jag gav honom lite ost (som han älskar) och en halv alvedon, sen gick jag ut med honom och då piggande han till, lite. Sedan så åkte jag och Lina till min kusins barn (Dante och Tyra) och lekte med de :-) Vi hade det kul som vanligt! DANTE ÄR SÅ SÖT! haha... och de har en pool utomhus, såklart. Så de plaskade och vaskade i den, inte jag och Lina x) Sen åt vi Ben&Jerry's som kusinen hade köpt, för de firar att de vunnit 4000:- på Joker! Grattis :-)

Stan today!

Idag har jag varit i stan med Olle! Vi var inne ien jätte mysig butik - Lagerhouse, där de hade en massa roliga, nya och konstiga saker :-) Köpte små små prickiga muffinsformar därifrån, Olle också! Kostade bara 30:-... Tror jag ska baka imorgon :D Köpte lite annat smått stuff också.

Lägger in bilder på de jag köpt tidigare x) Har inte lagt in det än... (det jag köpte med syrran etc.) På söndag så kommer det en "ny" vovve till mig! Shappo heter han och är dvärgpudel precis som Linos :-) Det är mammas kompis som behöver någon som kan ta han om honom medans hon är någonstans i Göteborg tror jag? x)

Köpte alltså det här idag:

Glömde dock en färg på muffinsformarna x) Men den var lite mörkare orange...

...köpte Ben&Jerry's idag, och ett nagellack jag länge velat ha!


Köpte det här förut: x)

NY PLÅNBOK!

...ett jätte bra glansmedel för håret...

Ett halsband som Olle valde x)

...den gula showern längst fram från Yves Rocher så nu har jag 3 st, köpte för länge sen Ben&Jerry's som jag tror jag inte lagt in i bloggen förut? Iaf, Caramell Chew Chew var en besvikelse xD chokladbitarna med liiite kola i smakade för mycket konstgjorda ämnen och det fanns nästan bara 5 stycken sånna i hela vaniljglassen... så man tröttnade snabbt på vaniljen! Strawberry Cheesecake var mycket god och smakade precis som cheesecake ska göra :-)


*PUST* Det tog lång tid att photoshoppa alla bilder, så har hållt på sen klockan... 21.00 kanske! Haha... Ska nog lägga mig snart...

Med Fido & Olle i staden!

Idag har jag varit med Fido och Olle x) Vi skulle träna Fido att vara lugn och inte stressad bland en massa folk och jag tycker att det gick bra! Han låg ner i Kungsträdgården och till och med i tåget! :-) Vi tänkte att vi skulle få se lite Pride, men tåget hade redan varit så det får bli nästa år :-( Vi åt även kulglass, jag tog choklad och blåbär, Olle tog vanilj och melon! Haha... Det är det enda intressanta som har hänt idag! Imorgon är en annan dag och då får vi se vad som händer då, för det vet man aldrig ;-) See ya!


En hundradelssekund efter jag tagit kortet flög fjärilen iväg!