Kalas hos farmor

Har kommit hem från firande hos farmor nu. Vi fikade och så fick hon sina presenter! Vi gav henne ett bord hon gärna velat ha, och så fick hon jätte fina tulpaner :) Linos fick vara med på kalaset, och Riita har klippt honom KORT! Alltså allt hans hår är borta, men det blev fint! Han ser jätte liten ut nu eftersom att pälsen gjorde så han såg tjockare ut förut x)

Jag var mycket kritisk till "jordens undergånggrejs", men börjar sakta men säkert tro på det inom en snar tid! Det har varit många naturkatastrofer ofta som jordbävningar i både Haiti och Chile, vi i Sverige har haft och har mycket snö länge, och nu varnar de att det ska komma en tsunami i Japan... Vad kommer härnäst?

Här är bordet hon fick som hon har i sitt vardagsrum! Kommer från IKEA.



Chamillionaire

Shit bra.


Grattis!

Grattis farmor på 76-årsdagen :D


En tripp till stan

Har nyss kommit hem från stan med mamma :) Vi shoppade lite och åt lunch, jag tog Carbonara och den var super god! Handlade faktiskt en vårjacka. Haha lite tidigt kanske, men man måste ju vara tidigt ute och köpa annars tar de slut... Köpte en tröja, örhängen, någon ansiktskräm och hårspännen x) Försökte ta bild på jackan och tröjan, men fick inte till en enda någorlunda bra bild -.- Jag känner mig inte så fotogenisk nu... Istället får det bli andra bilder på det. Imorgon kommer Linos, så det ska bli kuul!

Den första jackan ska jag beställa hem, från H&M. Den andra jackan har jag köpt, men det ser inte exakt ut så men ungefär, från H&M också. Tröjan fanns inte på hemsidan, så tyvärr! Om det är någon som är intresserad så la jag in krämen... x)




Inspiration


Dag på lovet 1#

Hej gott folk! Första dagen på lovet, ja... vad ska man säga om det? Väldigt tråkigt har jag... Datorn och tv:n är mina bästa kompisar just nu! Funderar på att baka cookies, som jag länge tänkt göra. Men frågan är om jag har ingredienserna...? Det får jag ta reda på! :)


Snowing day ^^

Hellojsan! Har kommit hem från en liten stund med Olle och Junior ute i snön! Vi gick till en rasthage och släppte Junior där så han fick springa och leka fritt :) Vi tog även många roliga bilder, kan jag lova! SKÖNT, nu är det sportlov!!! I'm so fucking happy you know... 10 dagar av slapp och inget plugg. Vad mer kan man begära just nu?

The flower has a hidden power ...


Boring. Shit. Rubrik

Idag har naathing speciellt hänt i skolan, som vanligt dårå :) Imorgon är det matteprov... så måste plugga och plugga inför det "/ Hoppas det går bra!

På fredag kommer Linos så det ska bli roligt :)

Music

Outwork feat. Mr Gee - Elektro

 

Det här är en sån låt som endast låter bra i stora feta högtalare med grym bas.

 

 

 


:-*

Hej :) Helgen har varit rolig, eller i alla fall lördagen! Kompisarna var här och vi kollade på en klassiker - Hiphip hora. Den är alltid bra :D Imorgon är det NO-prov vilket betyder ångest i mina öron, på onsdag är det matteprov vilket betyder kill me. Ja, det kommer bli skolveckan, sen är det HAPPY LOV!


Färgat hår och chips

Sitter just nu och äter upp Olles chips som hon tog med sig till mig *skrattar hånfullt* Vi har färgat mitt hår :D Darkbrown, yeah that's right! Blev nöjd med resultatet :) Jag tycker själv att jag passar i lite mörkare hår... Jag försökte locka Olles hår, men jag lyckades nog inte -.- Men hennes hår såg väldigt tjockt ut och "fylligare" Tog självklart kort på hennes och mitt hår, för ni vill väl se hur det ser ut?

Vems hår tror ni detta är? Svaret är Olles!

Hehe... det här är mitt! Fotat i blixt

...mitt hår med och utan blixt -.-


Johanna i snökaos

Idag har det snöat och snöat och snöat -.- Det  är deprimerande. Vi hade bara matte och engelska today, och på engelskan så läser vi en bok, och jag höll bokstavligt talat på att somna. Jag blundade en lång stund och höll faktiskt på att somna, men jag hejdade mig i sista sekunden!

På hemvägen så snöade det mycket (det gör det fortfarande), och när jag kom in och tittade mig i spegeln såg jag ut som ett snömonster x) Men så är det på... vintern...

Saknar min lilla kompis...


Dag 2 i veckan

Halli, hallå! Idag har jag som vanligt varit i skolan och haft franska och slöjd. Jag broderar ett mycket vackert verk på en hund och en katt :) Ska försöka få MVG, om jag lyckas -.- Nu ska jag i alla fall plugga lite matte!

Kan inte vintern bara ta sig i röven och dra härifrån?






RUBRIK

Varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik? Måste blogg.se tvinga en att skriva en rubrik? Det kanske bara är jag som tycker så... aja! Har icke bloggat på ett bra tag :) Men nu gör jag det. Det har hänt en massa saker men som jag inte orkar skriva ner nu, haha. Men det har varit NP (nationella prov) i svenska och jag hoppas att det gick bra... Sen gymnasievalsbajs också. Lämnade in lappen till skolan igår så allt är under kontroll :) Har valt frisör som 1:a handsval men jag är osäker så ändrar på det kanske till april.

Idag har jag IUP-samtal klockan 17.15 -.- Men jag har något att se fram emot efter det ;D Vi ska fira Elins 18 årsdag lite till med familj och kanske Jonny på en italiensk restaurang! Det ska bli gott! Ska ta pasta, vad annars ska man ta på en italiensk restaurang liksom? ;)

Jag förstår inte!

Haha läste nyss i en skvallerblogg som lagt in en bild på en blatte som skrivit en väldigt ful kommentar till Kissie. Det jag inte förstår är: Varför har inte folk fattat att Kissie bara är en person i bloggen, en karaktär! Blir så jävla irriterad på att ingen har förstått det än, och så sitter de och skriver dumma kommentarer till henne? HON ÄR JU EGENTLIGEN ALEXANDRA INTE KISSIE! KISSIE ÄR EN BLOGGERSKA xD f*cking idiots...

Melodifestivalen

Idag börjar ju Melodifestivalen :D Måste ses, och ska alltid ses för min del! Det är "lördagsmys" att titta på Melodifestivalen tycker jag :) Har lyssnat på alla låtar som ska vara med, och dessa hejar jag på:

Ola - Unstoppable
En bra låt med bra beat. När refrängen kommer blir låten ännu bättre.
Möjligtvis går den hela tiden i "samma spår", men jag hejar ändå på den!

Linda Pritchard - You're Making Me Hot-Hot-Hot
Det var en jävla dunkabonkalåt :D Väldigt mycket "Melodifestivalstuk" på den.
Haha, många nya ord jag kommer med här!

Salem Al Fakir - Keep On Walking
Jätte fin låt ju! Bra kombination av, ja vad ska man säga...
Hans klassiska stil och pop :)

Det här är de låtarna jag tror kommer gå vidare någonstans.
De andra låtarna var ganska tråkiga och för lugna.
Själv vill jag gärna ha lite uptempo!


6/2

Hejsan ni som läser! Idag blir nog vädret lite finare, hoppas jag :)
Någon gång i helgen ska jag baka men vad? Cookies kanske?

Eller morotskaka!


En liten uppdatering

Haha ska snart gå och lägga mig! Kände mig som en zombie på morgonen o__O
I skolan hade vi franska och EA... men gjorde ingenting då, eller lyssnade bara på musik och pratade engelska med Olle :D Vi försökte ha dialekter, men det gick ju sådär "/ Imorgon ska jag, Sanne och Olle på promenad i skolan till Bruket. Jag kommer dö. Nej, men jag klarar nog mig för Olle och Sanne får bära mig :) Skoja... hmm... jag är nog trött -.- Ska ta med mig gottissaker också så det hjälper nog... lite.

I write soon

Gosh posh

Haha, sorry har ju icke upptaterat mig på ett tag som man kanske märkt -.- Idag är det måndag, och tråk i skolan, men vad förväntas liksom av en måndag...? I fredags var jag, Olle och Sanne i Kista och tittade på bio :D Snabba cash blev det! En tööööng film, som Sanne skrev. Mycket bra film! Har inte läst boken så kan inte jämföra den med filmen, men filmen var iaf bra :) Men Olle och jag började skratta åt en sak i filmen, och efter det kunde man ju inte sluta skratta! Så det gjorde att filmen blev lite... komisk... fast den egentligen inte ska vara det :P
Joel Kinnaman ser inte värst dålig ut han heller...