The year of 2010 is very close ...

Yes, yes 2010! Kan inte tro det. Året har gått så j*vla snabbt :o 2009 startade ju nyss?! Eller nej... men det känns som det *snyft* Men ett nytt år är ändå inte fel :) Let's be happy about it! Hmm vad mer...? Linos har åkt hemåt, jag sitter här ensam kvar i väntan till imorgon. Då kommer det smälla! Vet inte om vi ska smälla något här hemma (?) We will see :) Har märkt att jag börjat skriva english i inläggen, men det är bra, då får man träna lite mer på det!




USCH

Det är bara en tillfällig header/design -.- Usch, hatar design! Det är nog för att jag inte fattar något av det x) Äsch... Ska duscha Linos nu :)

Jag kan skela!

HAHA jag har lärt mig att skela! Kom på det nu,
men mitt ena öga känns som om det är snett hela tiden nu efter jag skelat... "/
Ska nog inte göra det mer...


^_^

Sitter här vid datorn och har precis kommit fram till vilken tid Sanne, Olle och jag ska till Kista imorgon! Vid 12.00 tiden tror jag det blir, får se :) Ska bli skojigt! Måste titta efter lite kläder känner jag, det börjar bli tomt på klädval nu för tiden...

Linos mår bara bra! Har faktiskt kännt några knölar på halsen, men vet inte vad det kan vara. Han är i alla fall pigg och springer runt i snön, och det är det viktigaste just nu - att han mår bra :)

Fick fram bokstaven "J" när jag var ute och fotade idag!


Waterdrops

Provade ta lite vattenbilder med nya objekten! Blev inspirerad av Olle som brukar ta sådana bilder :)
Resultatet blev inte världsbäst med okej... Olle tar lite bättre!




Godmorgon

Hej hopp! Idag är jag väldigt seg känner jag... Blir nog en filmdag x) Linos kanske kommer idag, men troligtvis imorgon! Riita sa att hon hade upptäckt knölar på hans hals, men att det är vanligt bland gamla hundar. Annars är han pigg och äter bra. Vi ska bara vara uppmärksamma på om de förändras.

Trevlig dag!


Samsung S5230


Juldagen

Hejsan! Igår var det julafton som jag hoppas alla vet x) Hade det mysigt med lite släkt och så. Farfar var sjuk så han kunde inte komma :( Så det var bara familjen, farmor, faster och Janina (min kusin). Men det var ändå en bra jul! Haha julaftonen började inte riktigt som vanligt... Vi åkte till mina andra kusiner tidigt på morgonen och delade ut klappar. Jag fick "Nailpainting", pennor man kan rita på naglarna med som de hade beställt hem från England! Jonny skjutsade oss dit och hem. Han har en väldigt cool bil (man kan stänga bakluckan automatiskt osv) och man kunde öppna taket på bilen, så vi satte på megahögtalare med musik och öppnade taket och slirade omkring på vägarna xD

Jag är glad för alla presenter jag fick! Jag fick faktiskt 4 stycken macroobjekt! Provade att sätta på alla på en gång och resultatet blev att jag kan ta väldiga närbilder :D Fick även ett starfilter. Men det roligaste av allt var att jag fick en ny mobil! Touchmobil som min syrra har i svart :) Fick även något från Olle som jag verkligen ville ha, en makeuppalett! Tackar ^^ Fick ett presentkort på Glitter av Sanne! Tackar ^^

Starfilter på granen:

Provade bara macron...

Mina naglar ^^


Baka...

Jag har bakat sen klockan 15.00! Det här har vi gjort:

Vit chokladfudge

Snöbollar

Chokladcrisp (inte så fyrkantiga)



Hohoho!

Haha familjens klassiska jultomtedräkt :)
Självklart måste den provas...




Håller ni med om att den ser lite scary ut...?




Paket för alla!

Olle var förbi för ett tag sen och lämnade ett paket :) Jag har ingen aning om vad det kan vara... men det får vänta tills imorgon, då är det ju julafton! Shit vad tiden gått snabbt! Konstigt nog känner jag inte någon speciell "julkänsla" som jag gjorde när jag var mindre. Då var julafton THE ULTIMATE, men nu är det bara... julafton. Då såg jag jätte mycket fram emot alla paket, men nu är det inte lika spännande (jo, paketen kompisarna ger).

Idag ska det bara julbakas :) Jag ska försöka mig på olika sorters julgodis, får se om det blir något ;)

Lite av julgodiset från förra året!

Sanne om du ser detta, när ska vi lämna paketen?



JOS ska ut i stan!

Hello people! Idag ska jag & CO till stan :D Vi ska nog gå runt på julmarknad som små tanter och äta donuts, hihi! Jag får ta och gräva en grav till mina fingrar, de kommer kanske inte klara sig i det kalla vädret :( Ska kolla efter en vinterjacka också... om det är någon som är intresserad? :)

Igår var jag hos lillkusinerna Dante och Tyra! Dante fyllde 2 år :D Hela tjocka släkten var där + Jonny. Efter det så var alla hungriga så vi tog in på en italiensk restaurang! Kommer inte ihåg vad den heter, men guud så god pasta de har :o Absolut värt de 100 kronorna ^^ Sen åkte vi hem och tittade på film... ja de var det!


alone

Helloj. Have nothing to do... as always :) Ne, men ska ge Linos lite foodstuff, han åker hem imorgon :'( *snyft* Men blir någorlunda piggare av tanken på L-O-V! Vad har hänt idag då...? Inget i skolan förutom prat om s.e.x. etc :) Det får räcka för idag, no comments.



Ugly Betty

Haha jag tycker om att lägga in fula bilder på Kissie!



Monday

Hej igen! Sitter och äter pepparkaksdeg nu... Förstår inte varför alla säger att man får "ont i magen" av degen? Jag får inte det x) Aja... haha vi har tema "sex och samlevnad" i skolan. Lite smått roligt, om man kan skriva så! Annars förutom att vi har det i skolan har inget speciellt hänt. Så god-bajs!

ÅÅH! Vill ha denna låt i full verision, men tyvärr har inte Marcus Enochsson gjort klart den -.-


Den 3 advent!

Ho ho ho! Finns det några snälla bloggläsare här? :) Idag mår jag prima, när jag tänker på att det snart är jullov :D Det har gått snabbt... Har trimmat och duschat Linos så nu är han jul-fin! Ska försöka fixa till en bättre design, annars får det vara :P Ha en fortsatt trevlig sunday.

Gammal bild från förra vintern...


Hmm

Jag vet! Det är bara en tillfällig design -.- Inte den bästa... men, men får duga :)
Haha har inte ens lagt till menyrubrikerna... Jag skriver nog mer imorgon!