Lågan slocknar utan tändstickor

Snart har vi ett nytt år! Häärligt... Vi ska bjuda över lite folk hit imorgon på middag :) Men sen vet jag inte vad jag ska göra. Typ försöka fota fyverkerier, vara inne på datorn, kanske chatta med Olle haha och vara med Linus!

Har inhandlat en ny jacka till Linus ^^

Lägger in den här bilden för att han såg så rolig ut xD


H&M Spring

Vad tycker ni om H&M's vårkollektion? Jag har också kollat igenom katalogen som många andra, och jag tycker om det! Det är mycket naturella färger, jeanstyger och kavajer som gäller. Jag tycker om det mesta jag sett i katalogen, då jag nästan aldrig köper kläder med jätte starka färger. Medans en del av kläderna skulle jag inte kunna ha på mig :P


Nya linser

Haft en bra jul? Jag är nöjd med min :) Firade som vanligt med släkten på pappas sida. I alla fall så fick jag två nya linser i julklapp! Den ena är en "sandad lins" och den andra har bara en rolig effekt ^^


Så här kan man egentligen göra i photoshop, men med sandad lins slipper man det!

Den andra linsen med rolig effekt kan man få lite olika resultat med...

...eller såhär...

Linus paket

Linus ska få en boll i julklapp som jag tror han kommer att tycka om :)


Fult paket, jag vet... haha det rimmade!

God Jul!

Imorgon är det julafton :D Hela dagen har jag slagit in julklappar, så nu ligger det några under granen! Ser att det står "Johanna" på några... undrar vad det kan vara? Igår hämtade jag Olivias trimmer, men såg när jag kom hem att det låg två paket i påsen x) Ett utav de liknar det paket jag har till henne, men innehållet vet jag inte... Har i alla fall trimmat Linus nu. Inte allt hår men topparna, nosen och tassarna har jag tagit mest på.


15 december

Dagarna knallar på som vanligt. Väntar bara till jullooov!
Har absolut ingenting roligt att skriva om nu, men får se om jag har det senare :)

Vill ha!

Dessa klockor hittade jag på Ur & Penn som jag gärna skulle vilja ha :)
Det var länge sen jag hade en armbandsklocka, så det är på tiden att jag skaffar en!
Sen är det fint tycker jag. Blir lite som ett smycke!



298:-


198:-

Suck

Jag stör mig på kommentarerna de kända bloggarna får när de skriver om terrordådet. Alla säger "Han är född i Sverige, och det har inget med religion att göra blablabla!" Men det är så att han kom till Sverige som 10 åring från krigen i Irak. Redan där kan man se att han hade en tuff uppväxt. Efter gymnasiet började han intressera sig för radikal islamism, vilket verkar vara en våldsideologi, men även rättvisa och sånt... och att han började bli mer och mer trogen sin religion med Koranen och så. I ett hotmeddelande skrev han att han skulle åka till Mellanöstern och att han åkte för Jihad. Många muslimer tolkar Jihad framför allt som ett försvarskrig, som syftar till att försvara det islamska samfundet och religionen mot militärt eller annat angrepp, enligt wikipedia x) Därav är självmordsbombningar något de kan göra för protest eller försvar, jag vet inte. Sen tror jag att han har lagt ut en massa reklam och föreningar på facebook och andra sidor om terrorgrupper eller liknande, men det är jag inte säker på.

Jag är inte rädd att gå ute på stan direkt. Men Reinfeldt sa i en intervju att om al-Qaida ligger bakom detta, eller har någon koppling, så ligger Sverige oroligt till. Det är jag mer rädd för i sånna fall. Om det blir värre.

Feberfrossa

Jag har feber. Inte så roligt att ha det en helg, men vad ska man göra? Hoppas jag är frisk imorgon, då jag och Olle vill in till stan. Jag beställde en grej från kosmetikan.se, och de skickade med lite utav DANCOLY's schampoo och balsam, hårmask och något man kan ha i håret så att det blir mjukt! Det ska prövas snarast :)



Här Frisör

Idag har jag varit på frisörshoppen Här! Lite roligt namn då jag trodde att det hette Hair, men det uttalas ju bara så x) Dit kommer jag att åka flera gånger. De har allt för frisörer från spolar, saxar, borstar och plattänger till färger, schampoon och balsam :D Jag såg flera bra produkter jag skulle vilja köpa för håret, och jag tycker att de hade bra priser ;) Hade inte så mycket pengar med mig, men jag köpte med mig ett färgningsset för bara 30 kronor!



HAHAHA

Det är bara, och då endast BARA jag själv som "läser" min blogg! Min blogg är ett skämt just nu, och jag skriver inlägg fast jag inte har någon besökare. Jag har ZERO 0,00000 besökare :P Varför slösar jag tid på inlägg som inte ens drar någon nytta om ingen läser det?!?! Jaja, jag kommer ändå fortsätta skriva PUNKT

Söt var ordet!

Jag sitter och tittar på ett program som heter "Allt om hundar" på Animal Planet. De visar en jätte söt blandras som heter Cavachon! Det är en blandning mellan Cavalier King Charles Spaniel och Bichon Frise. Den ser ut som en liten luddig leksak som man bara vill krama :'D



Neulash


Den här produkten vill jag ha. Den heter Neulash och ska stärka och göra ögonfransarna längre på 4 veckor! Den verkar innehålla bra ingredienser som vitaminer!


Finns att köpa på >neulash.se<




4 december

Hej mitt vita vinterland som består av 20 cm hög snö! Idag är det lördag, skönt! Jag har studiedag på måndag så är ledig då :D Jag vet inte vad jag ska göra idag... kanske tar jag mig ner och solar ett tag. Inte direkt för att bli brun, utan för att det är så skönt att ligga i värme med musik och bara ta det lungt, haha. Öppet hus gick bra! Det var jätte fina frisyrer alla fick. De som gjorde håret på mig våfflade det hela först, sen gjorde de en stor inbakad fläta som de sedan satte några pärlor i. Bild nedan!




KALLT!

Idag är det väääldigt kallt ute! Jag fryser inte direkt om kroppen, men ansiktet och händerna gör det! Ska ta och plugga lite på hantverksorienteringen då vi ska skriva om frisörens histioria från 1600-talet till idag... Men när jag ska plugga hemma, måste jag alltid äta eller dricka något gott. Så jag köpte en jätte liten julmust från Nygårda ^^ Kanske inte syns så bra på bilden, men den är liten!

Imorgon är det ju Öppet hus, så blir kvar på skolan till 20.00