Äta hamburgare snabbt

Det var det här klippet jag ville visa! Kolla hur snabbt han äter en dubbelburgare! :O
Kan inte vara bra för hälsan..?


Trist väder


Tycker att det är väldigt trist väder :( Grått, kallt, blåsigt och regnigt.. KUL! Längtar bara till värmen, blommor och blad :) Någon som vet hur man får in ett klipp från youtube till inlägget? Den där knappen "Bädda in" tror jag den hette (?) finns inte längre, så hur får man tag i länken då..? Annars får man väl bara ta sidan från youtube och lägga in -.-

Får se vad jag gör imorgon. Har bestämt mig för att gå ut och jogga innan frukost i alla fall, vilket väder det än är! Sen kanske jag åker till farmor med Linus, får seee :)

Update; Nu vet jag hur man gör med klippet :P


Spets

Söta spetslinnen BikBok har :) Väldigt somriga och fina!



Påskfika

Idag hade vi påskfika hos oss. Farmor, farfar, faster och Janina kom :) Fick ett påskägg med godis och jag och Janina lekte kull haha.. Får se om jag orkar pallra mig upp imorgon och jogga. Det är också roligast om det är sol och fint väder!


Veckan som gått

Idag fyller mitt kusinbarn 7 år :) Orkade inte följa med dit, då jag var trött. Joggade innan frukost idag typ 3 km, så var helt slut efter :P plus att jag klippte mamma efteråt. Annars har jag hittat en ny praktikplats i Södra station! Det jobbar ca 6 personer där, varav en trea också praktiserar där. Tycker att det är ganska bra där.. men det är ändå bra att få erfarenhet från olika salonger :) Vet inte hur länge jag vill hålla på med frisöryrket. Känner mer att jag är intresserad av vård/omsorg, arbetsterapeut, apotekstekniker etc. Men får se hur det blir med tiden!

Måste visa två solnedgångsbilder.. vilken skillnad himlen är från dag till dag


I love...

Beställde hem dessa två bubble bath från eleven.se för några dagar sen :) Kunde ju ha köpt på Åhlens, men var roligare att beställa haha. De är ganska stora så de håller nog ett bra tag!

mango&papaya och strawberries&milkshake


Soligt


3 april

Någon som blivit lurad 1 april..? Inte jag. Pappa försökte säga att det var något intressant ute på gården, men jag gick inte på det :) Dagarna rullar på och jag håller på att skriva ihop ett personligt brev. Ska skicka in det till Ikea och se om man skulle få sommarjobb där! I vårt trapphus bor det en kille som jobbar på Ikea (han är ansvarig för något där) som mamma känner. Han kanske också kan hjälpa till, vem vet?

Linus har åkt hem, men han kommer nog tillbaka till helgen.