Linos

Idag åkte Linos hem, för att Riita kanske ska para Mimmi med honom :D Får se om det blir något... ;-) När jag kom hem hade Linos kräkts på 3 ställen :-( Sen så gnällde han vid dörren, och jag släppte ut honom och då bajsade han jätte löst! Sen spydde han en gång till och ja... Tror det kan vara något han ätit, inget allvarligare än så :-)
Det är inte långt kvar till Cypern! Bara 5 dagar kvar... :-)


Estrella!

Sitter här och äter chips och har allmänt tråkigt... lalalalalalaaa! MOAHAHAHAA xD
Så tråkigt har jag :-) byee! P.s. Jag har skrivit klart dikten!


Good morning

Släckte ni lamporna igår? Det gjorde jag! Idag ska jag plugga igen... inte världens roligaste på en helg "/ Ni får ha en bra söndag i alla fall :-)


Cute spring

Helluu, idag ska jag nog bara plugga. För en stund sen kom massor med ideer till min novell jag ska skriva i svenskan! Så har skrivit en halv sida snart ;-) Får se om jag orkar göra våfflor till lunch... eller så blir det som mellis :-) Måste ta och köpa foder till Linos också "/ Jaja, hej då så länge!


Lilla Linos när jag dushade honom :-)

Väskan ...

Tycker att väskan har coola... veck, eller vad man nu säger?


Det var fint ljus som föll på väskan när jag tog bilden :-)

Linos, shopping och skola!

HELLO! Igår hann jag inte skriva någonting för jag hade fullt upp... Jag handlade en väska och trosor (REA - 50 kronor!) på H&M, och skor på dinsko, kladdkaka och våfflor från coop! Vart annars ska man köpa sådant...? Jaja, idag så har Linos kommit! ♥ Jag har nyss duschat honom :-) och nu leker han med sin favoritleksak! (det är en liten grå älg om det är någon som undrar)... Ikväll ska jag plugga och plugga och plugga... Ska nog ta och äta våfflor till middag, mums! Ha 're bra!


Ò.Ó




Schoolday ,

Det har varit en vanlig skoldag idag. Vi fick prova på N.P (nationellaprov) och det gick väl... ganska bra tror jag :-) På fredag kommer Linos klockan halv 3, så måste gå hem direkt efter skolan! Jag vill ju träffa honom innan vi åker :P ... Just nu sitter jag här med en cappucino och en tallrik yoghurt med havrefras ^^


Snowflake

Jahapp, då har snön fallit till marken igen då... Jag som hoppades på att den skulle försvinna, på väldigt länge -_- Men nehe då! Jaja... Idag så tog Vera hål i sin näsa :D Det blev sååå fint på henne ^^ Passar henne utmärkt! Har tyvärr ingen bild på det, men det kanske kommer ;-) Olle tänkte ta ett högst upp i örat, men mannen som skulle ta hålet, strulade som fan xD
Sen gick vi ner till centrum och tittade på lite olika saker... t ex skor :-) Hittade ett par som jag kan tänka mig köpa. Sen provade vi höööga klackskor också, och det var roligt x)


Stuff!

Nagellacket och jeansjackan ^^ Jackan ser finare ut på ;-)



Vanlig dag ...

Hejsan!
Igår var jag Olle och Vera ut till stan, för att se om vi kunde hitta de där kläderna jag la ut tidigare x) Jag hittade jeansjackan på H&M, men det fanns inte min storlek -_- Kjolen hittade vi inte alls... Men däremot hittade jag en lika fin jeansjacka på ginatricot :-) kostade 299 kronor, så jag köpte den! Sen köpte jag ett nagellack, och en annan sak xD Vi åt middag på Taco Bar, jätte gott var det! Sen hände en massa saker, men det orkar jag inte skriva :P ...

Idag var det en vanlig skoldag, förutom att jag skulle till bajs tandregleringen -_- Mötte upp Olle sen, och vi gick ut med hennes hundar :-)


H&M

Om jag ska till stan idag, så ska jag titta efter denna jeansjacka och kjol från H&M :-)




GISSA

Kan ni gissa vad detta är då?? Jag tror inte att ni kan komma på vad det är!


OBS! Det är INTE en hårkliare... Varför ska man klia håret för den delen??

16.24

Nu har jag kommit hem från farmor och sitter och äter Marabou Frukt och mandel ^^... Min faster och hennes barn var där! Så det är det jag har hunnit med idag än så länge :-)


...

Idag var det en tråkig dag i skolan... Sen gick jag till farmor och syrran och hennes pojkvän kom dit ^^ Vi pratade om lite olika saker... Sen gick jag och tittade på hans lägenhet! Den var jätte fin för att vara en etta! :o Den såg inte alls så liten ut. Sen kändes det som att jag hade gått 1000 mil xD


Hemmaa

Idag ska jag vara hemma igen xD Fast det är idrott klockan 14.00 så jag går dit då... Hemma ska jag jobba med mitt projekt, det går frammåt, men jag är inte riktigt klar med den :-) Vädret är lika vackert idag som igår ^^ Hoppas det håller i sig hela tiden!


Trädgården. . .

Lite bilder från trädgården, och här är ett bevis på att det börjar knoppas på buskar och träd ^^



Härlig dag!

Det är jätte jätte fint väder ute! Våren är här, kan jag försäkra er om (om det nu inte kommer att snöa igen -_-) Jag var som sagt hemma och jobbade på f.m och det gick bra :-) Mötte upp Olle och gick till skolan på e.m då vi hade matte... Men vi pratade mest hela tiden och körde "hänga gubbe" x) Efter skolan, gick vi ut med hennes fulingar (hennes hundar) och sen gick vi till Lidl och köpte energidryck och choklad. Vi satte oss på en bänk och myste i solen ^^ Inte med varandra, men aja xD Och nu sitter jag här :-) Har tagit bilder i trädgården på våren...


Gissa...

Kan ni gissa vad detta är...? Det är ganska lätt, eller?



GODMORGON

Idag ska jag vara hemma från skolan på f.m för det är EA och man jobbar bättre hemma... men sen har vi matte på e.m så då får jag pallra mig dit... -_- Jag ska ta... USCH! Det flög nyss in en liten fågel i fönstret :-( Stackarn... Aja xD Jag ska ta och dricka ett gott te till frukost :-) Blue fruit heter den, och är såå god (som jag skrev...) Ha en bra dag!


rubrikrubrikrubrikrubrikrubrikrubrik

Idag har den inte hänt något speciellt i skolan, förutom att jag Olle och Vera var med varandra efter ^^ Vi lurade Vera att hon skulle få hoppa på någon konstig grej i centrum, och hon typ trodde oss xD Men vi skojade ju såklart, och den överaskningen vi egentligen skulle göra, var att äta pommes frites på Burger King :-) Vi beställde först en stor, men sen ville vi ha en till så då beställde vi en till + en béarnaise dippsås, men pommes friten åts också upp snabbt, så vi beställde en till xD + en annan dippsås, nämligen garlic ^^ Den tycker jag om! Jaa... efter "maten" så gick vi hem till Vera och spelade kort, och vi skrattade skit mycket! Hahaha det var roligt :-)

Tråkigt...

Idag är det en tråkig dag...

Katter fördröjer tiden...

Grannens katt var i trädgården, som den alltid brukar vara... och Linos verkar vara helt galen i den, för han vill alltid ut till den hela tiden. Men det får han inte, bara om jag håller i honom. Katten bryr sig ändå inte om honom xD Aja, genom att ta kort på katten, så fördröjer det tiden lite... x) Jag måste ju vänta i 5 timmar -_-


Bakat ^^

Jag bestämde mig för att baka mjuk chokladkola! Receptet var väldigt enkelt med få ingredienser. Man skulle ha i 3 dl socker! :O + sirap, så det blev värsta sockerbomben xD Kolan ska stå i kyla i 4-5 timmar, så ni får se resultatet om... ett litet tag x)




Goddag

Hello! Idag ska jag nog ägna mig åt skolarbete... Funderar på att baka kladdmuffins :P Från Leilas recept, för de är så jäkla GODA! x) Sen får vi se vad jag ska göra... Ha en fortsatt bra dag!

Stan todaay

Idag har jag och Olle varit i stan! ^^ Jag skulle leta efter en kjol, skor, några kortbyxor och typ någon munktröja, men jag hittade bara en "kjol" och ett par leggingsjeans på Gina och en munktröja på H&M. Jag ville hitta en kjol därför att vi ska åka till Cypern den 6 april, så jag måste ladda med kläder xD Olle köpte ett par leggingsjeans på Bikbok och sen inget mer tror jag...? Ha en bra kväll och se nu till att titta på Melodifestivalen :-)



Linos fick också va med x)

Fredag :D

Äntligen är det fredag! Bästa dagen brukar jag säga... ;-) Fast dagen börjar gå mot sitt slut! I skolan hände det inget speciellt, men vi hade roligt som vanligt :-P Efter skolan gick vi runt i centrum... sen kom Olle och Vera hem till mig ^^ och Olle hade med sig blodpudding till Linos :-) Det tyckte han mycket om. Mmmm, ikväll ska jag äta goda chips till Let's dance!


Pappa tog nyss sönder påsen -.- men det blev ändå en häftig "effekt"!

Sover sött...

Linos kommer nog att sova gott i bädden tror jag :-)


Nu är han här ^^

Idag har jag varit hemma från skolan, för att vi hade EA hela dagen, så det kändes onödigt att gå... Olle, Vera och jag har ätit kinamat tillsammans till lunch :-) Jätte gott var det! Sen fick jag skynda mig hem, för att Riita hade kommit. Linos sprang fram till mig och skällde och skuttade för han var så glad xD Sen har han fått en ny bädd och han fick med sig en massa leksaker ^^ De ska vi leka med sen! Byee...


Imorgon kommer han :D

Hihihihi imorgon kommer Linos! Riita skulle typ någonstans med hennes kompis, så hon frågade om vi kunde ta honom då ^^ Det kunde vi ju såklart :P

Så här såg Linos ut de första dagarna jag fick hem honom :-)

Förlåt om jag ser lite mobbad ut där xD Men det var faktiskt år 2007!

Fruktskål :-)

När vi var i Outlet, så köpte vi även en ny fruktskål! Jag tycker att den har fint mönster på kanten ^^



Han hängde sig själv...

Igår fick jag veta av mamma att för ca 1 år sedan så var det en 17-18 årig kille som hängde sig i en skog! En skog som ligger alldeles vid vårt hus :o Det hade jag ingen aning om... där ser man, och + att min syrra visste vem han var "/ Det var någon från våra kvarter som hittade honom. GUD SÅ HEMSKT! Tänk att hitta en hängd man...! Nej fy... hoppas det inte händer igen, för jag vill inte hitta en hängd männsika när jag går ut med Linos i skogen... x)

Jaag


Shoppat på Outlet x)

Idag har jag och resten av familjen, förutom syrran gått till outlet och tittat runt lite! Vi fikade på Plantagen, dyrt är det där... men gott x) På hemvägen svängde vi in på Lidl och jag köpte tuggummi och tabletter. Tabletterna är en ful kopia av Läkerol, för den heter Bentol xD Jag köpte den i violsmak ^^

Utmanad!

Alla får bli utmanade av Olle! Så då blir ju jag också det xD

Regler:

Kopiera detta till din blogg, utmana 4 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger eller skriva ditt egna namn som svar. Lycka till!


1. Vad heter du? Johanna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3. Flicknamn: Jamelia
4. Pojknamn: Jerker
5. Yrke: Journalist
6. Färg: Jusblå? xD
7. Klädesplagg: Jacka
8. Mat: Jambalaya (det är en maträtt, men jag vet inte vad det är) xD
9. Sak i badrummet: Jacuzzi
10. Plats/Stad: Järfälla
11. En orsak att vara sen: Jag försov mig
12. Något man skriker: JÄVLA IDIOT! xD
13. Film: Ja `ä inte bitter
14. Något man dricker: Juice
15. Artist/band: Jimmy Janson
16. Djur: Jaguar
17. Sång: Jag borde förstås vetat bättre
18: Bil: Jaguar
19: Familjemedlem: jag!

Jag utmanar också alla!

Jaa du...

Haha kolla in det här xD Måste visa hur jag ser ut egentligen...



Mmmmunkar...

Titta vad farmor kom med idag :-) Det är vaniljmunkar som jag mumsar på till Hjälp x)



Tihihi

Lilla Linos igen!


Mitt hjärta

Linos ♥ Ingen kan öppna det, förutom han...


En rolig dag :-)

Har varit med Olle och Vera idag! Vi hade skit kul tillsammans och halkade omkring på isen xD Vi gick runt lite i centrum och tittade på skor blandannat... Haha, sen åt jag och Vera nästan upp Olles chips x) Men hon sa att vi fick det så... Nej! Nu ska jag äta McDonald's mat ^^


Något på posten...

Jag fick något nyss på posten... Från Adlibris :-)




Nu måste vi gräva upp allt!

Neej, vi har fått ett läckage under vårat hus! För att komma åt läckan måste altanen grävas upp -_- vi som har väntat så länge på att altanen ska bli klar :-( nu måste en del av den bort... De har stängt av vattnet, så vi får duscha hos farmor sålänge xD. Det finns bara några burkar vatten här, men jag tror vi ska klara oss :-)



Haha pappas fina rumpa xD

Ännu en dag förbi...

Ååh, nu börjar jag verkligen längta till våren! Här är en gammal bild jag tog i sommras tror jag... 

Tagen med digitalkamera! Men bilden blev bra ändå x)

Lilla Linos ute på färd x)

Tog bilder på Linos när han traskade runt i trädgården :-)


Fotat ^^

Hihi gjorde om bilden nu xD Skrev höst, och det är det ju inte!



2 mars=slut

Om ca 3 timmar är 2 mars slut och vi går mot 3 mars. Nya tag nytt liv, nje kanske inte xD Jag ska nog bara titta på TV nu... och mysa lite med Linos ^^


Ni ser väl att jag haft tråkigt framför photoshop? x)


2 mars

Har pluggat lite HK nu, men det återstår mycket jobb kvar... Annars har jag inte gjort något speciellt. Inte ens tittat på TV o_O Men ätit godis, det har jag gjort! ^^ Löösgodis :P Har inte så mycket mer att berätta... På onsdag börjar jag skolan, så 2 dagar ledigt :-) På torsdag så ska några inklusive mig, spela badminton! Ska bli roligt :D och jag som sa att jag inte hade så mycket att skriva... x)


Godmorgon!

Ännu en härlig dag i mars ^^ Linos och jag ska nog bara slappa idag också... men jag ska plugga lite HK med :P På onsdag kväll ska Linos hem, så han får vara ensam lite då :-)


Kväll nu :-)

Linos och jag har mest bara slappat idag. Vi har gått härliga promenader ute i solskenet ^^ Jag tog lite fler foton på honom... :-)



Fler bilder...



Linos ^^

Har tagit lite bilder på Linos! Det blev bra bilder tycker jag, eller vad tycker ni...?