Skillnad

Kolla skillnaden mellan de här två kvittona! Det längsta är från Willys, och så mycket har vi inte handlat någonsin därifrån :P Men det var innan midsommarafton då vi skulle ha gäster.. Var tvungen att fota det haha!


4,5

På min kamera kan jag oftast bara ha minst 5-6 på bländaren, men igår kunde jag ha 4,5 :D Berodde väl på ljuset i rummet, och andra saker haha. Så fick en ganska "suddig" bakgrund, men inte lika suddig som man får med objektiv/linser som ger ännu lägre bländartal.


Näkemiin (Hejdå)

Om en timme åker jag på min färd mot Finland haha :) Vädret är jätte fint just nu - 30 grader ☀ så båtresan blir nog bra. Linus har åkt hem också. Duschade, klippte och satte på fästingmedel på honom, så han klarar sig tills jag kommer hem x) Att vara inne på internet i Finland är ganska dyrt, men får se om det ploppar upp något inlägg någon dag :)

 

Haha Linus hår ser roligt ut på bilden! Hade precis duchat honom :P


Suomi!

På onsdag ska jag åka till Finland med min farmor, faster och hennes barn :D Vi ska bo i farmors brors etta i Nykarleby, så vi får tränga ihop oss så gott som det går haha. Båten går halv 9, sen så är vi framme klockan 7 på morgonen -_- Ska inte ha någon dator med mig, med mobilbloggar kanske! Linus har kommit hit nyss och jag ska ha honom till tisdag. Borde trimma honom, men gör nog det efter Finland :)


Hair

Är det bara min blogg.se som krånglar i början...? Aja, skulle i alla fall ta ett kort på min hårfärg, men glömde bort det och gjorde istället fyra flätor i håret så det blir vågigt tills imorgon. Man ser lite av fägen på bilden, men det är mörkare i verkligheten. Trodde färgen skulle bli mer ljusbrun/rödbrun aktig, men nej, det blev mörkt. Inget inslag av rött alls :P


Franck Provost

Köpte ett värmeskydd på Willys, Franck Provosts heat spray! Har inte provat den än, men den ska ha ett skydd mot 180° värme. Den luktar gott, men påminner en aning om "toalettmedel".. Hoppas den är bra :)


Tårta

Är hemma nu från Willys. Handlade lite smått inför midsommarafton :) Ska baka en jordgubbstårta nu också, får se om den blir fin!

Accessorize

Har fastnat för den butiken nu :) Finns så många fina saker där, tycker om nästan allt!
Söta berlocker finns det..





Blommig

Hittade en väldigt söt, blommig miniräknare i Accessorize i stan för ett tag sen ^^ Den köpte jag såklart!


usch... redigeringen...

Regnigt

Det har regnat ett par dagar nu i rad, men det är ganska skönt tycker jag :) Idag började det helt plötsligt att ösregna, så provade att gå ut i några sekunder. Det var verkligen stora droppar som föll ner! När jag kom in var hela jag blöt haha.. Förövrigt har jag städat mitt rum idag. Det tog nästan heela dan att städa, så skitigt var det! Men nu ser det finfint ut ^^

Tråkigt att bara kunna "redigera" i Picasa -_- Men Olle får nog hjälpa mig med photoshop någon dag :)




Stan med Olle

Har varit en tripp till stan med Olle idag! Jag köpte en liten hatt från H&M till Linus, för vill se hur han ser ut i den :) Han passar i den tycker jag, för han ser inte jätte dum ut i den, men lite gubbig kanske.. Köpte även shorts och toning till håret. Färgen är ungefär min naturliga hårfärg, sen får jag se om jag vill ha det mörkare senare!

Har inte photoshop så kan inte redigera bilderna :(